torsdag 15 oktober 2015

SUS IF - Dream Team


I år gör Dream Team skäl för namnet mer än nånsin. Med tre bröder Seidefors, Linus, Danne, Björn och kanske Chrille mellan stolparna så ser det onekligen respektingivande ut. Lägg därtill RZLs två italienare, Hasse Olsson +1, Eriks maratonlöpare, Jonatan P, en ny Johan + kanske en till ur Simons stall och man räknar snabbt ut att det kommer bli en tuff match. A-laget då? Jo, det kommer nog bli vansinnigt starkt också. Smaka på namn som Erik, Anton, Dan, Dani, DD, Axel, Elo, Tollmar, Hallberg, Lamin, Davas, Nisse, Simon och Stefan, så har du nog smakat på alla namnen i A-laget, så att säga. 

SUS favoritdomare blåser igång den mest spännande avslutningsmatchen i klubbens historia kl 18.00 på Stadshagen 2. Be there!

11 kommentarer:

Björn sa...

ska bli jäkligt kul! synd bara att formen inte är helt vässad. Har tränat en gång sedan min avslutning i SUS...

Johan seidefors sa...

Obs att jag såg dream team live i Barcelona, mot Litauen. Bara på grund av det anser jag att det är klarlagt att Dream Team vinner på fredag.

Henrik Hallberg sa...

Mailman Seidefors

Elo sa...

Så där säger du alltid Björn. Brukar sluta med en halvmara i löpmeter och ett par-tre mål. Dreamteam känns farliga.

Axel sa...

Korrekt observation Elo, Björn har regelmässigt klagat på sin form inför varje match i SUS sedan tidigt 2000-tal, parallellt med att han öst in mål. Den dagen han slutar klaga på dålig form blir jag orolig, lite som när Hendrix plötsligen syntes utan sin gitarr på gatorna i London dagarna innan han dog.

Björn sa...

hmm ni har en viss poäng där... kan dock lova att det inte blir nån halvmara idag, men ett par mål borde kunna gå att få till.

Davas sa...

Får man inte smaka på Jojje i A-lagets uppställning? Tror ett möte mellan Jojje och Björne skulle kunna bli en ganska besk upplevelse för vemodig och otränad Björne.

Axel sa...

Ja, måste kolla med Jojje hur han har det med sitt knä.

Björn sa...

Jag drömde om den här matchen för ett par dagar sen och då var jojje med.

ADG sa...

Mitt bidrag blir att knipa! Beräknad partus idag;). Go SUS!!!

Davas sa...

Don't go, ADG!