tisdag 16 juni 2015

Nick-Chrille AKA The Reaper AKA The Tapout King

På STJD älskar vi förbehållningslöst att ta del av alla SUSares liv vid sidan av SUS. Eller "vid sidan av" känns fel. ALLT som händer är förstås en del av SUS. Vad man än hittar på så representerar man ju i nån bemärkelse klubben. En som representerat klubben på föredömligt vis i helgen är senaste årets succémålvakt och tidigare års mittfälts- och backdynamo Chrille. Som utespelare kallad Nick-Chrille, som målvakt mer känd som "Nollan" eller det lite mer passande och skräckinjagande "The Reaper". Nu i lördags gick han helt enkelt och vann en Tapout-tävling (jag tror det är nån variant av Jiu-jitsu men jag kan ha fel).


Det här förvånar ju ingen SUSare som sett Chrille in action på en fotbollsplan. Den mannen kan närkampspel. I en serie youtube-klipp kan vi här se hur han likt en boa constrictor kopplar grepp och dominerar sina byten. Jag tror dessutom att det är Jujjes röst vi hör när nån från sidlinjen står och ropar uppmuntrande ord till vår hjälte.


Grattis Chrille till segern - SUS vare med dig!

/A


9 kommentarer:

Björn sa...

Snyggt Chrille!

Anonym sa...

Tack Axel för din fina beskrivning.
Det känns underbart att SUS alltid är med en och man alltid är med SUS.

Reapern

Anonym sa...

Stabilt Chrille!!
#13

SirMoose sa...

Jujje grym taktiker vid sidan. Kul att den andra snubbens polare inte ens tror att de har någon chans. Men det är förståeligt. "Han kommer försöka kasta", och så kastar Chrille omkull honom. Så SUSkt!

Davas sa...

Fascinerande, även om jag inte riktigt förstår vad det är man ska uppnå. Den andra killen hade ingen som helst chans? Kan man ligga på rygg hur länge som helst, och ändå hålla hoppet uppe (vilket det ju lät som hans tränare tyckte)? Allt är för mig oklart.

Reaper, eller Jojje för den delen, förklara!

Johan seidefors sa...

Vem är " Jojje"?

Davas sa...

Juan Jujje "Jojje" Sagrera – känner du inte honom? En av SUS bästa spelare genom alla tider.

Axel sa...

Du verkar inte få något initierat svar Davas så du får nöja dig med min gissning. Jag tror det här verkar vara en poängsport alltså. När Chrille drar ner snubben får han poäng. Om han sen låser honom i ett grepp som gör att han inte kommer upp så vinner han förstås matchen när den är slut efter fem minuter. Sen kan man också vinna på knock om motståndaren sätts i ett så knivigt läge att han ger upp genom att klappa i mattan. Chrille verkar vara hur grym som helst iallafall.

Erik sa...

"Dan, där vill du inte ligga!"
Bra coaching... Heja Chrille!