fredag 26 juni 2015

Le Soleil et la SUS

För tredje året i följd tog sig SUS lagledning Fyrklövern en matbit på restaurang Pastis i Gamla Stan för att samtidigt diskutera SUS och därtill associerade ämnen. Tyvärr hade det läckt ut på förhand var vi skulle ses så sannolikt var vi omringade av spioner precis hela tiden. Särskilt en riktigt skum snubbe noterades som ganska säkert kom från Kronis. Hursomhelst, så här års brukar den här gränden dränkas i sol mellan ca 17.45 och 18.15, det är sånt som bara Fyrklövern vet, och i år var inget undantag som ni kan se:





Samtalen böljade mellan fenomenet assortive mating (Davas lanserade tanken att fenomenet avtar med stigande ålder), Syrio Forel (Danne dömde ut Hallbergs analys fullständigt, Max är mer som The Hound), Falun (som ska överta vårdnaden av vår kära Björn), Eurogames (SUSimons storslagna sommarevent. Gör som SUS IFs twitterkonto: gå in och ge moraliskt stöd via länken) och SUS IFs representation i BPs F05 och Söderkamraternas P06. Över en riktigt mör och fin oxrygg utformades också en sorts samsyn kring hur SUS fortsatta dominans i 7an ska upprätthållas.

Sen gled vi ner på Reisen och där gick vi in i Linus och Mattias Näslund med respektive, vilken jäkla slump! Bildmaterial från detta oväntade möte finns dock inte så STJDs läsekrets får helt enkelt ta mig på orden. Näslund påminde om att han faktiskt spelat EN match med SUS och att den vanns med 4-1. Det var nog mer än tio år sen.

Sammanfattningsvis blev detta en mycket lyckad kväll.






6 kommentarer:

Anonym sa...

Från BEEJAY.
Sommaren är här,Hagen-fotbollen är i dvala.
SUS är levande,
skönt att läsa om planeringen för framtiden,
väntar på höstsäsongen,
den är välplanerad med sympatisk motstånd
i första matchen,sen är ni igång,
bäva månde 7-an motståndarna.
Kom igen SUS,
Ha en skön sommar,om den kommer...
Mvh

Björn sa...

Härliga bilder! Har ett svagt minne av matchen när Näslund var med. Har för mig att Milko var med också och i så fall var det väl tidigt 00-tal... Visst var väl Näslund med på nån klassisk A mot B också?

Axel sa...

Ha en skön sommar BeeJay, ditt stöd är ovärderligt!

Simon sa...

Vilken fest! Ser ju helt fantastiskt ut. Nästa gång lovar jag att våldgästa.

Axel sa...

Som styrelsens rekryteringsproffs så har du förmodligen klubbens viktigaste uppgift Simon så du är hemskt välkommen.

SirMoose sa...

Vilken magisk överraskning när Fyrklövern ledigt glider in på Reisen och förgyller kvällen. Min South side fizz blev än härligare.

Korrekt Björn, Milko och Näslund spelade ihop. Ditt minne kring att Näslund spelat A-B är däremot inte korrekt. Det han istället gjorde var att göra middagen på Hang Chow klassisk genom att komma dig med ett yppigt fruntimmer med cowboyhatt som totalt stal showen med sin begränsade intellektuella kvalitet.