måndag 14 december 2015

SLUTET ÄR NÄRA: SUS STÅR INFÖR SANNINGENS MINUT



SUS IFs kassör har såhär mot årets slut kastat ett öga på klubbens ekonomi och det han såg var en mardröm, klubben hotas faktiskt av omedelbar konkurs. Här på STJD brukar texterna innehålla en underhållande undertext men så är inte fallet denna gång. Situationen är bister. Klubben behöver ca 25 000 kr till lagkassan till slutet av januari. Hur ska vi lyckas med detta? Lagledningen kommer kontakta alla mejlledes:
1) De som spelat matcher för SUS i år men inte betalat medlemsavgiften på 1200kr (det rör sig om drygt halva truppen...),
2) De som betalat men som kanske känner att de vill bidra ytterligare eller kanske kan värva en passiv medlem eller en sponsor.
3) Personer som tidigare varit SUS vänner och som vi hoppas ska vilja hjälpa klubben i denna svåra stund.

Pengarna betalas som alltid in till PG 686970-5

Klubben kan räddas men det förutsätter att de som inte betalat för 2015 genast betalar och att så många som möjligt betalar sin medlemsavgift för 2016 redan tidigt i januari. Desto fler passiva medlemmar vi får desto större är också chansen att klubben överlever. Det vore sorgligt om klubben fick läggas ner ett år innan den fyller 50 år. Tanken är också att 2016 ska bli en av klubbens roligaste och bästa säsonger, men det förutsätter alltså en kraftig uppryckning vad gäller betalningsviljan. OM vi inte får in pengar så att det täcker klubbens förluster så läggs SUS IF ned i slutet av januari. Nu hoppas vi i lagledningen att det inte blir så, men mer än så kan vi inte göra. Visa även gärna ditt stöd i kommentarsfältet men action speaks louder than words just nu.



6 kommentarer:

Simon Öhrlin sa...

#KämpaSUS

SirMoose sa...

#slantanuförfaan

Axel sa...

Det är några som snabbt reagerat och betalat in sin avgift men vi saknar fortfarande från ganska många. Det engagemang som många visar för klubben är rörande och stärker oss i att vi inte ska ge oss så lätt. Men vi måste kämpa vidare för att komma ut starkare på andra sidan!

Alla idéer om hur vi ska kunna stärka klubbens ekonomi är välkomna.

Axel sa...

Såg BEEJAYS kommentar från 5 dec först nu och måste lyfta fram den i det här sammanhanget, KÄMPA SUS KÄMPA! Efter vintern kommer sommaren.

BEEJAY sa...
Har klart för mej att SUS viktigaste del i träningen är den mentala styrkan,
och i så fall är träningen på "Stopet" och liknande lokaler är lika viktig
som inomhusträningar i skumma källarlokaler och fysisk ansträngning.
SUS styrka har alltid varit vilja och dödsförakt,
titta på DAVAS så förstår ni vad jag menar,
hans fotboll ÄR dödsförakt...
Längtar till sommaren och möjligheten att se SUS i full frihet,
det är fotbollen i ett nötskal...
GO SUS GO...

Johan seidefors sa...

VARFÖR HAR INTE SUS ETT SWISH-NUMMER? SKÄRPNING.

Anonym sa...

Från BEEJAY.
1500-tals konstnären Pieter Bruegel´s:
"HUNTERS IN THE SNOW" ger ett seriöst intryck
i jakten på SUS ekonomi.

GO SUS GO...