lördag 21 december 2013

Fotoreportage från lagledningens Julfest 2013








4 kommentarer:

Davas sa...

Kanske är det någon som undrar precis hur brysselkålen på tallrikens framkant, på första bilden är tillagad? Som allt annat på bordet var den nämligen himmelsk, inte ett dugg besk, som det ibland kan bli.

Dan berättar:
"Koka 5 min i vatten som ska vara salt som nordsjön.
Häll av vattnet å stek på hög värme i en klick smör i ytterligare 5 min tills kålet fått lite färg.
Salta efter smak.
Servera direkt med krossade rostade hasselnötter (rostade i ugn, 20 minuter, i 150 grader).

Recept från bonniers kokbok."

Axel sa...

Årets sus-rätt på julbordet 2013!

Anonym sa...

Från BEEJAY.
Så fina pojkar...
Härförare Haglund tillbakadragen
som vanligt,med nästa säsong i minnet.
Maten är viktig,och styrelsen
ser till att allt är på plats.
Det är ändå den säsong som
SUS skall ta ett nytt steg i livet,och ta upp jakten på
Westis.
JAJA,jag hör protesterna,
men akta er,ni spelar bättre för
varje säsong,so WATCHOUT SUS.
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR,
Mvh BEEJAY.

Axel sa...

God jul och Gott nytt år BEEJAY!