Kanske är det någon som undrar precis hur brysselkålen på tallrikens framkant, på första bilden är tillagad? Som allt annat på bordet var den nämligen himmelsk, inte ett dugg besk, som det ibland kan bli.
Dan berättar: "Koka 5 min i vatten som ska vara salt som nordsjön. Häll av vattnet å stek på hög värme i en klick smör i ytterligare 5 min tills kålet fått lite färg. Salta efter smak. Servera direkt med krossade rostade hasselnötter (rostade i ugn, 20 minuter, i 150 grader).
Från BEEJAY. Så fina pojkar... Härförare Haglund tillbakadragen som vanligt,med nästa säsong i minnet. Maten är viktig,och styrelsen ser till att allt är på plats. Det är ändå den säsong som SUS skall ta ett nytt steg i livet,och ta upp jakten på Westis. JAJA,jag hör protesterna, men akta er,ni spelar bättre för varje säsong,so WATCHOUT SUS. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR, Mvh BEEJAY.
4 kommentarer:
Kanske är det någon som undrar precis hur brysselkålen på tallrikens framkant, på första bilden är tillagad? Som allt annat på bordet var den nämligen himmelsk, inte ett dugg besk, som det ibland kan bli.
Dan berättar:
"Koka 5 min i vatten som ska vara salt som nordsjön.
Häll av vattnet å stek på hög värme i en klick smör i ytterligare 5 min tills kålet fått lite färg.
Salta efter smak.
Servera direkt med krossade rostade hasselnötter (rostade i ugn, 20 minuter, i 150 grader).
Recept från bonniers kokbok."
Årets sus-rätt på julbordet 2013!
Från BEEJAY.
Så fina pojkar...
Härförare Haglund tillbakadragen
som vanligt,med nästa säsong i minnet.
Maten är viktig,och styrelsen
ser till att allt är på plats.
Det är ändå den säsong som
SUS skall ta ett nytt steg i livet,och ta upp jakten på
Westis.
JAJA,jag hör protesterna,
men akta er,ni spelar bättre för
varje säsong,so WATCHOUT SUS.
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR,
Mvh BEEJAY.
God jul och Gott nytt år BEEJAY!
Skicka en kommentar