onsdag 5 september 2012

STJD riktar skarp kritik mot SAs kommunikationschef


Underbart att många SA är här och kommenterar och tycker till - det är så vi vill ha det. men, varför inte erbjuda detsamma på hemmaplan, så att säga? Ert forum (FORUM!!!) har inte uppdaterats sedan Hedenhös och det går inte att kommentera inläggen (vilket iofs är logiskt med tanke på att ni varken tar emot eller returnerar några inlägg under match heller). Som propaganda-organ fungerar er sajt iofs utmärkt, men hur kul är det i längden?

STJD tvingas som vanligt ta saken i egna händer och avsätter härmed SAs kommunikationschef med omedelbar verkan. Ingen fallskärm får hen heller.



 

3 kommentarer:

Herr Ordförande sa...

En sak i taget killar, först propaganda och hjärntvätt - därefter en enkelriktad diskussion med idel ryggdunkningar och "ja, ja store ledare!".

Nej, vårt hemsidesforum har tyvärr aldrig kommit igång riktigt efter relanseringen av sajten, och dessutom slutligen i sank när vi aktiverade vår Facebooksida (där våra interna diskussioner förs) på allvar. Förhoppningsvis dyker det upp någon typ av gästbok i framtiden så att även utomstående kan få lämna beröm till våra extremt opartiska matchrapporter.

Anonym sa...

Föll visst bort ett ord där "...och sköts slutligen i sank...".

Väl mött nästa år SuS:are - även om vi när en viss förhoppning om spel i sexan då.

Axel sa...

Oansvarigt!