tisdag 1 maj 2007

Jubileumsmatch mot Ericsbergs GOIF

Vi har ju tidigare talat om att spela en jubileumsmatch.

Jag har nu efter långa förhandlingar med diverse TV-bolag och andra medier kommit fram till att det mest fördelaktiga för SUS IF är att vi gör en egen produktion av denna tillställning.

Förhandlingarna har hållts angående att vi anrika SUS IF fyller fyrtio år i år och att vi ska fira detta på fotbollsplanen främst genom vinster på Stadshagen men också med en jubileumsmatch. Äran har tillfallit ett byalag från Sörmland som heter Ericsbergs GOIF. De spelar i div 7 västra Södermanland och gör detta i svart och gult. De kommer från Katrineholm och är missnöjda om de inte spelar på naturgräs redan i februari.

Tid för detta är den 4/8 och det är nu viktigt att så många som möjligt kommenterar angående intresse för denna match med tanke på semester och annat.

Det blir antingen en över dagen resa till Katrineholm med fotboll på en strålande fin gräsplan. Alternativt så övernattar vi där och gör något kul efter matchen, övernattningsmöjligheter finns på plats om vi inte ordnar något själva.

Så innan allt blir definitvt bokat så behöver SUSare göra sig hörda i kommentarsfältet och där säga om man kan och om man vill övernatta eller inte.

7 kommentarer:

Axel sa...

Det blir superkul att hänga med laget en hel dag och spela fotboll under idylliska förhållanden. Bra med en genomkörare inför returen mot FKNS 11/8 också. Fyrklövern välsignar Max initiativ.

Johan seidefors sa...

Hmm, vi får iofs barn just det datumet (om allt går enligt planen)...men det ska nog gå bra! SUS ÜBER ALLES!

SirMoose sa...

Jag kan dessvärre inte. Måste deltaga på ett bröllop i Skåne. När ska egentligen Spettes Vänner få igenom sin lobby- och praktiska kampanj för att bli av med vårat lands appendix i söder?!?!

Anonym sa...

strålande initiativ, men jag kan tyvärr inte

Daniel sa...

Som det ser ut nu kan jag spela. Vore kul om vi får ihop ett gäng!

Björn sa...

säger samma som Daniel!

max sa...

Vore bra om fler svarade på om de kan och vill.