söndag 27 maj 2007

SUS kollar gamla motståndare

SUS TILLS JAG DÖR ser dig som vi vet genom tidigare inlägg angående Google analytics men det är viktigt att inte glömma gamla seriekollegor som härjar och ibland sladdar i de olika stockholmstabellerna.

Vi börjar uppifrån och även om det inte är en gamma seriekollega så är det en klubb många av hos känner lite extra för.
Reymers leder div 4 mellan, de har 16 poäng efter 7 omgångar och har gjort fina 19mål framåt och endast släppt in 4bakåt, starkt Reymers. Hemsidan är dock dåligt uppdaterad och hävdar att A-laget spelar i div 3.
Vidare så har vi Vasasällskapet som vi spelade två oavgjorda matcher meot när de vann vår serie för ett par år sedan (2004). De ligger just nu på andra plats i DIV 5 M med fina 15 pinnar efter 6 omgångar. De har öst in mål och är redan uppe i 27 framåt, defensiven är inte dålig heller med endast 1 mål bakåt per match i snitt. Hemsidan är uppdaterad och med en del att läsa för den som är en nörd (jag). Du kan läsa dig till att Sammi Khayer leder poäng ligan med 11 poäng efter 6 omgångar och redan 8 mål. Kuriosa är att en av mina favorithatobjekt Robert Laul nu spelar i dett alag och har gjort 4 mål.


En gammal antagonist är ju Lidingöfavoriterna som glädjande ligger sist på en tolfte plats i
DIV 5 N. Nog om dem och deras vidriga nummer sju. Minns att vi slog dem senast!

DIV 6B är ett tillhåll för flera gamla motståndare. Westermalm ligger femma i serien med 7 poäng efter 5 omgångar placeringen före SP/SF som har 6 poäng på samma antal matcher. Lite längre ner hittar vi Makkabi på en nionde plats av tio lag. Makkabi har dock en match mindre spelad och då vunnit en match av fyra, imponerande med tanke på deras måskillnad som skrivs till 2-14 efter fyra omgångar. Dåligt med hemsidor och klubbemblem hos alla dessa lag.


Nu kommer vi till ett riktigt ormbo för gamla motståndarlag. Välkommen till DIV 7C, serien som gud glömde. I detta helvetes hål så hittar vi lag som Björnligan, Tensta UTD, En bro för myckers och Muza. BL, Tensta och En bro får alla klassas som mittenlag de ligger på 3-5plats i den ordningen men det skiljer bara en poäng från trean till femman. Muza är dock avhängda på en poäng efter sex omgångar, imponerande 14-22 i målskillnad borgar ju precis som vi vet för mycket målchanser åt bägge håll. Samtliga lag i denna serie sakknar emblem och hemsidor på nätet.


Nu en division ner i systemet så har vi DIV 8B och där hittar vi Munsö som var uppe och vände i sexan för ett par år sedan, nu ligger de femma i åttan, starkt. Nu det riktiga krislaget, Kungsholmens FK, klassiska KFK ligger sist i denna serie. De har mäktat med 4 mål framåt men det är inte OK att släppa in 33 på fem omgångar, de tappade allt när deras nummer 10 blev tjock över en sommar och sen dess har de bara rasat.


De om några lag vi stött på, lag vi inte saknar på SUS TILLS JAG DÖR är annars BK Badboll, må de aldrig börja spela boll igen, och Legolas som dansade en sommar.



6 kommentarer:

Axel sa...

Föredömlig genomgång Max och väldigt intressant läsning. Visste bl a inte att Lidingöfavoriterna huserar i 5:an, vi slog ju dom lätt på straffar i SVASS-cupen i vintras.

Anonym sa...

härligt, om det mot förmodan undrar varför STJD är bäst så är det inlägg som detta som är argumentet som ska visa dem att de har fel!

Johan seidefors sa...

Bra Max! Precis som #17 (vem är det nu igen?) påpekar så är det inlägg som dessa som gör att vi är den ledande sajten för division 7-fotboll.

SirMoose sa...

Mustigt och magnifikt, som Sauter #17, brukar säga.

När man tittar snabbt på sexan känns det som att vi skulle klara oss bra där om man jämför hur det går för våra gamla antagonister. Och när man sedan upptäcker att de ligger femma med 7p efter fem matcher så blir jag inte direkt skrämd.

Men det är nu SUS kommer in i säsongens mest kritiska fas. Vi brukar hålla kvaliteten i fem sex omgångar för att sedan tappa totalt fram till sommaren. Måtte det inte hända i år. Eftersom jag själv brukar ha min formsvacka just i denna period ställer jag min plats till förfogande i de två närmsta drabbningarna. Så lycka till och skräm bort vårspöket!

Daniel sa...

Vilken research! Mäkta imponerande. Gillade slutklämmen extra mycket.

Vem ska med på Reymers-match?

Unknown sa...

www.ebf.just.nu
en bro för myckes hemsida...mvh numero 2