onsdag 23 maj 2007

SUS I VÄRLDEN

Axel har påbörjat någonting intressant med sin översättning av SUS TILLS JAG DÖR. Det visar sig nämligen att SUS IF har massivt stöd över hela världen. Som diagrammet nedan visar så är SUS som ett slags omvänt Mordor - alla tittar på oss.
















Om vi trots allt fokuserar på Norra Europa så ser vi snabbt att Kristan Russell gör sitt jobb med att sprida gospeln i UK. Att Danmark är överlägset Norge i antal besök kanske eventuellt har något att göra med att vissa spelare spenderat en del tid i landets storstadsregioner... eller så älskar de helt enkelt sättet vi spelar boll på.
















Drar vi åt snaran ytterliggare så ser vi att någonting som heter Lindome är den ort som genererat mest trafik förutom Stockholm. Jag vet inte vad en Lindome är, men de kan sin fotboll. Göteborg och Malmö sneglar avundsjukt men nyfiket på SUS - ja, vad annars ska de göra? Svårt att hitta en lokal motsvarighet när man inte har någon innerstad...






5 kommentarer:

Davas sa...

Kul. Hö hö.

Anonym sa...

Omvänt Mordor! Lysande. Vårt straffområde ska vara ett riktigt Mordor för Kronis på lördag. Bara dom inte har nån konstig ring med sig bara.

Anonym sa...

Trafik stavas bara med ett f. Skärpning! /Horace

Anonym sa...

Alla i London undrar vad SUS är. Farmarlag till Chelsea?? Dodgy studentlag? Eller bara Swedish version of SUSS'D... Ongoing debate. Jag säger bara att vi är ett arbetarlag som gillar spöa domarn efter matcherna. Det uppskattas

Russell

Björn sa...

Russell - om du är med på lördag ska jag se till att slå en hörna till dig som du kan nicka i mål...