tisdag 22 maj 2007

SUS TILLS JAG DÖR (OCH GOOGLE) SER DIG

I samarbete med Google Analytics kan SUS TILLS JAG DÖR ikväll presentera helt ny statistik. En minst sagt djupgående analys av besökarna presenteras sida upp och sida ned. Vi har här valt ut ett litet smörgåsbord av de mest välsmakande statistiska rätterna. Om det är någon som undrar något eller vill veta någonting specifikt så är det bara att hojta till i kommentaren.

Då börjar vi.

Den senaste månaden har, enligt Google Analytics, 1028 besökare surfat in på SUS TILLS JAG DÖR sammanlagt 3 520 gånger. I snitt stannar läsaren kvar på S.T.J.D nästan åtta minuter per besök, vilket om vi förstått saken rätt är oerhört bra.



















Vilka sökord använder då våra besökare för att hamna på SUS TILLS JAG DÖR? Självklart är intresset för SUS nye skyttekung som högst just nu. Folk vill veta, och de vill veta det på SUS TILLS JAG DÖR.





















Här ser vi vilken typ av webläsare i kombination med operativsystem som är mest populärt. Vilket är lite sjukt om man tänker efter. Men väldigt roligt. Sony Ericsson W880i, som alltså landar på en stark femte plats, är förövrigt redaktörens telefon tillika mobila bloggverktyg.




















I bilden nedanför ser vi vilken nätverksplats som genererar mest traffik - och det kanske är oroande läsning för vissa arbetsgivare. Mekonomen, exempelvis, kommer in på en hedrande femte plats den senaste månaden. Det ska också sägas att även Malin Thalen Domeij, Sony BMG och Solid syns högt upp i statistiken.






















11 kommentarer:

Anonym sa...

Helt fantastiskt Johan!

Så underbart med all denna statistik!

Björn sa...

härligt statistik som sagt, 123 besök låter sjukt mycket på en månad när man tänker efter... men vad räknas som ett besök, en sån här kommentar tex, i så fall känns det nog rimligt...

Axel sa...

OK, så nu har man alltså dött och kommit till himlen?

Johan seidefors sa...

egentligen är det närmare 180 för dig Björn... för Mekonomen dyker upp på flera ställen. Vet inte om det är olika datorer kanske?

Johan seidefors sa...

det absolut bästa är att det här bara är toppen på isberget. det finns precis hur mycket som helst att publicera framöver. KUNG.

Axel sa...

...

Axel sa...

saknar ord allså

Björn sa...

det kan ju vara fler på Mekonomen som upptäckt den bästa bloggen på Internet. Jag har alltid samma dator.

Björn sa...

Johan, vad räknas som ett besök, om man lägger ett inlägg eller uppdaterar sidan tex?

Anonym sa...

Fråga:

Kan man se hur mycket träffar vi får utanför Stockholm och internationellt?

Daniel sa...

Jag kan bara instämma i hyllningskören! MAGNIFIKT!

Men jag är lite besviken att inte "solid" placerade sig högre upp. Uppdaterar ju trots allt minst 4ggr i timmen...