lördag 26 maj 2007

Så ser den ut


Ni är säkert många som undrar hur i hela skogen den behändiga rygg-väskan i denim-tyg ser ut, och vad den kan tänkas kosta. Utan mängdrabatt vill Gert ha hela 895 kronor stycket. Det är naturligtvis ganska mycket pengar för en wok-väska, men med den dubbla funktionalitet som wok-väskan skulle kunna få som SUS nya team-bag, kan det mycket väl vara värt pengarna. Det är trots allt “en vettig väska”, lovar Gert, och dessutom multifunktionabel på många sätt. Han skriver: “Man kan bära väskan på tre olika sätt: Som en ryggsäck med madrasserade bärremmar, över axeln i axelrem, eller i handtag som en portfölj.” Med andra ord perfekt såväl för Danne Lepp, som gärna tar cykeln till match och utrustningen på ryggen, för Aaron och Hockey, som gärna bär sin utrustning lite lätt portfölj-likt, och för Janne, som älskar att hänga upp sina grejer över ena axeln.

På Gerts egen sida kan ni se väskan från flera olika vinklar, fylld med wok-kök, och tömd, och ni kan få se den riktigt hög-upplöst. Så tveka inte på att göra lite egen research. Ni vet som sagt var ni hittar ingången till sidan.

4 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Vilket jobb! Fan vad rätt.

Axel sa...

David, dom byter annonser hela tiden där till höger så du får nog ange deras adress om man ska kunna snoka på den där väskan själv. Ser snygg ut!

Davas sa...

Ja tror ändå att Klötzkes wok-sida dyker upp förr eller senare, om du bara AdWordar ordentligt. men okej då: wok.nu

SirMoose sa...

Instinktivt är min första tanke: "Davas har för mycket fritid". Den andra är: "Han är komplett galen". Men så kommer jag till insikt att gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin så jag bockar för tipset.