måndag 7 maj 2007

Vem passade Emil?


SUS TILLS JAG DÖR utlyser nu hittelön för den som kan dra sig till minnes vem som passade Emil till 4-0 målet mot Panama. Hur gick det målet till? Vem gjorde andra-ass? Skriv det du minns i kommentarfältet! Den som levererar sanningen belönas med ett hedersomnämnande på bloggen.

10 kommentarer:

Axel sa...

Plötsligen slog det mig - var det kanske jag själv? Shit vad uselt minne jag har. Jag är väldigt osäker alltså. Någon annan som har minnesblider?

Björn sa...

jag har ett svagt minne av att det kan ha varit Jonas Ly... eller kanske var det du Axel? hmm inser att mitt minne inte heller är helt hundra.

Axel sa...

Jag var på plan, så långt är jag med. Minns de glada gratulationerna efter målet men jag noterade inte en assistpoäng för mitt inre, vilket jag borde gjort om det var jag som passade...

Daniel sa...

Märks att SUS är på hugget efter lördagens seger. Den här artikeln hann knappt komma upp innan kommentarerna strömmade in.

Samma sak på bokat. Redan efter 3 timar har 13 st svarat, 12 ja.

Anonym sa...

Jag tror att det var jag.

/// Jonas D

Axel sa...

Ingen som VET något?

Axel sa...

Mitt i slutscenerna av Spider-Man 3 fick jag ikväll tillbaka en minnsebild av ett distinkt slaget instick till Emil som följde med bollen i djupet till vänster i straffområdet och avslutade kallt vid högra stolpen. Jag är nu ganska säker på att det var jag som assisterade 4-0 (och 5-0). Nu kan nästan bara Emil få mig att ändra mig.

Emil sa...

Har legat sömnlös hela natten och försökt komma på vem som serverade mig den delikata passningen. Jag tror faktiskt att Axel har rätt. Jag minns att jag tittade upp och såg en rödklädd herre med ansiktshår som smekte fram passningen till mig.

Daniel sa...

Nu har jag lagt in Axel som passningsläggare till Emils mål tillsammans med Emils varning...

Det är alltså officiellt

Nu blir det spännande att se hur det utlovade hedersomnämnandet ska fördelas mellan Axel och Emil.

Björn sa...

precis så var det...nu klarnar även mina minnesbilder, kommer ihåg att jag sprang längre ut till vänster bakom Emil frenetisk ropande "vänster", "vänster" till Axel som tydligen lyssnade och smekte fram en fin passning till Emil som iskallt nätade...