onsdag 16 maj 2007

10. Hawaii - tomat, ost, skinka, räkor, ananas.........................................49:-

En talang utöver det vanliga kombinerat med en strikt fotbollsuppfostran i Östansbo IS och bra vinterträning inför denna säsong har lett till att Björn hittills under säsongen producerat fem mål och en assist på tre spelade matcher. Ett fantastiskt facit som även inneburit att folk har försökt hitta och kopiera eventuella orsaker till varför denna sanslösa poängskörd kommit just i år. Det är ju för sent att bli en talang, fostras i Östansbo eller vinterträna så det enda som återstår att härma är Björns patenterade uppladdning: Hawaiipizza innan match.

Björn har förstås ätit Hawaii hela sitt liv men i SUS-sammanhang startade det hela innan avslutningsmatchen för ganska många år sedan då Björn dök upp i omklädningsrummet och stolt deklarerade att han ju ätit pizza precis innan match. Hawaii förstås. Vi andra hade ju sparat oss lite för den på den tiden obligatoriska gräddstuvade pyttipannan. Björn verkar över lag ha en svaghet för ananas då han numera beställer in kyckling med ananas på kinesen.

Källa: www.pizzeria-amigo.se


Nu till saken:
Som uppladdning inför matchen imorgon så ses de intresserade kl 11 på Pizzeria Amigo, Fleminggatan 60. Där köper vi varsin Hawaii och går upp till Stadshagen och kollar på Tudor-Atlas. Vi ses där!

5 kommentarer:

max sa...

Låter bra, jag är där!

Johan seidefors sa...

Hej Biby! Du är välkommen tillbaks när du vill. Föresten, jag har lite pengar över - har du något att sälja?

Björn sa...

helt rätt Danne, vid två tillfällen ska det helt enkelt vara ananas i maten, pizza=Hawaii och kinakrog=kyckling med ananas.

Måste också påpeka att en riktig Hawaii enbart innehåller tomat, ost, skinka, ananas. Amigos variant med räkor - är tveksamt om det kan kallas Hawaii.

Axel sa...

Jag tänker ta en Hawaii. Lysande initiativ!

Davas sa...

Oerhört rolig klassificering av det här inlägget, för övrigt.