torsdag 24 maj 2007

Över 6 sålda till derbyt!



På lördag klockan 14.00 på Råsunda är det avspark för Division 7's hetaste match. SUS tar emot Kronoberg och det väntas över 30 åskådare till Stadshagen. SUS TILLS JAG DÖR kollade med biljettansvarige Axel Haglund hur det ser ut på biljettfronten.

Axel, hur går försäljningen mot Kronis?
– Nu på torsdag morgon, har vi sålt över 6 biljetter och det finns bara ströbiljetter kvar på långsidorna och ett fåtal biljetter kvar på Södra och Norra övre. Södra nedre är uppbokat så nu fyller vi södra mellan med SUS'are. Som vanligt är det förköp som gäller om man inte vill bli utan biljett. Biljetter bokar man på 077-170 70 70 eller via www.ticnet.se. Det går bra att köpa via alla Ticnet-ombud också till exempel Derbybutiken på Sergelgatan 11.

Vad blir det för publiksiffra mot Kronis?
– Det blir garanterat över 30.

Matchen börjar 14.00?
– Ja, derbyna börjar numera alltid 14.00 och vi uppmanar som vanligt alla att komma i tid för att undvika köer. Kommer man i tid så kan man ju passa på att läsa vårt matchprogram som i år är gratis och som innehåller mycket läsvärt inför matchen. Vi har tryckt upp en begränsad upplaga så det är först till kvar som gäller om du vill ha matchprogram. Passa på att köpa souvenirer också på den södra parkeringen utanför Stadshagen.

När du bokar biljetter till SUS-Kronis, passa på att boka biljetter till matchen mot Rara Avis 1 juni på Stadshagen. Boka biljetter på 077-170 70 70 eller köp direkt via www.ticnet.se.

4 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Jag vet att Kronis har hemma-match, men det blev inte lika roligt då.

Anonym sa...

Trycket är verkligen enormt till på lördag. Jag gick förbi Stadshagen igår och folk köade redan vid grindarna.

Davas sa...

Okej att det är Kronis som har hemmamatch, men det råder fortfarande viss tveksamhet om var SUS faktiskt kommer att ta emot dem (för det är ju ändå alltid så det funkar — att SUS tar emot, alltså), och var årets hetaste derby kommer att spelas. Vad har egentligen den futtiga arenan ute i Solna med detta att göra? Bilden är, som jag förstår det, tagen på västra stå på Stadshagen, innan den byggdes om?

Daniel sa...

Ticnets telefonväxel har kraschat, hemsidan helt överbelastad...