måndag 21 maj 2007

KROSSA KRONIS!

Kronobergs BK är sanneligen ingen storklubb. En snabb googling ger två länkar till en hemsida som, förutom att den är väldigt ful, senast uppdaterades oktober 2006. Den tredje länken leder till något slags sällskap för brevduvor. Väldigt Bröderna Lejonhjärta, men knappast värdigt ett fotbollslag i seriens finaste division.

Så frågan kvarstår - exakt hur dåliga är Kronobergs BK i år? Som tidigare skrivits har säsongen startat en aning... turbulent. Man har visserligen slagit Norrtull (och Rara Avis och Stockholm Bois), men torskat mot Panama (!) och spelat oavgjort med Atlas (!!).

2006 slutade de 6'a i serien, med 7 vinster, en oavgjord och 10 förluster. Inte så imponerande, men trots allt en positiv utveckling från katastrof-året 2005 då laget slutade 7'a hela 9 poäng efter SUS.

SUS TILLS JAG DÖR tror visserligen att det blir en enkel match på lördag, men skulle föredra att se ett taggat SUS som går in extra hårt i varje närkamp. Som inte behöver genomlida SUS-kvarten. Som spelar SUS eget spel och inte faller in i Kronis eländiga köttande.

Kom igen SUS. Krossa Kronis!

4 kommentarer:

max sa...

Resultatet blir en vinst men blir det Publikmatch som annonserat tidigare?

Axel sa...

Krossa Kronis! Ni få klara er utan mig på lördag och jag KRÄVER seger. Om alla spelar på 100% av sin förmåga och vi ändå förlorar kan jag tänka mig att inte bli arg utan bara besviken.

Daniel sa...

Alla måste vara 100% inställda på att slita i 90 minuter. Nått annat finns inte!

KROSSA HÄKTET!!!

Anders sa...

Hade egentligen tänkt dissa dig Jojje för det du skrev om att vi e så jävla dåliga å blablabla, men kan väl tyvärr inte göra det nu eftersom vi inte vann å fick rejält me pisk istället.

Här är ivarjefall länken till Sverigens snyggaste div.7-sida.

http://swedstef.50webs.com/

Grattis till segern.
//mvh Anders Kronis