fredag 11 maj 2007

MÖT MR. 10 000 - CARL EKDAHL

calle på plats i london, men vad är egnetligen en "boq-I"?

1. Grattis! Du lyckades med det osannolika konststycket att pricka in det 10 000'de besöket! Uppskattningsvis, hur mycket tid spenderar du på SUS TILLS JAG DÖR?


Prenumererar på nyheterna via xml, och med den smått hysteriska uppdateringsfrekvensen (framförallt efter en seger i soligt väder) bloggen har blir det nog en 10-20 besök om dagen.

2. Du följer vanligtvis klubben via SUS TILLS JAG DÖR från London, men du tar dig också tid att resa hem för att se utvalda hemmamatcher på Stadshagen. Var är stämningen egentligen bäst - på Stadshagen eller på SUS TILLS JAG DÖR?

Trots att live-rapporteringen börjar bli bättre och bättre via bloggen slår inget Stadshagen. Nya läktarna med halvsovande flickvänner, grus-dimmorna som sveper in från grannplanen och en lagkapten som försöker hålla sig från att svära kan bara upplevas på plats.
Pushar Canal+ att börja köra matcherna via deras on-demand tjänst på nätet, är försiktigt optimistisk.

3. Som du vet är musiken viktig för SUS. Bl.a. har medlemmar ur Fyrklövern skapat "Sounds Of SUS" som nu finns tillgänglig som I-Mix på I-Tunes, där du som av en händelse jobbar. Vilken låt/artist tycker du är mest "SUS"?

Enkelt: "Icky Thump", senaste singeln från White Stripes. Den är som en lektion i klassisk rock, men i modern tappning. Precis som SUS helt enkelt - gediget fotbollskunnande i fräscht matchställ! (dom struliga Jethro Tull-partierna i låten kan väl liknas vid matchbilden när det varit lite för långt mellan byten)

4. Norrtull har startat serien lite tveksamt med en torsk mot Kronoberg, och en seger mot Rara Avis. Detta medan SUS nu åter går som tåget efter 5-0 segern mot Panama. Vilken är din känsla inför matchen nu på lördag?

En munsbit för ett SUS som är i rejäl medvind. Med det passningsspel jag bevittnade i helgen, kombinerat med en trupp lika stor som hela Divisionen fightandes om en plats i startelvan, skall detta vara en given seger. Tror dessutom Nortull är något skakade av smädelsekampanjen på SUS TILLS JAG DÖR.

Sammanfattningsvis: detta kommer bli ett mycket, mycket bra år för SUS, men dåligt för Apples aktiekurs.

Krossa allt,
Calle

--

Tack Calle. SUS-fans finns, i enlighet med den allt mer globala marknaden, överallt hela tiden. Kör hårt, och tack för stödet.

2 kommentarer:

Axel sa...

Fan vad grymt att London har ögona på SUS. SUS samarbete med iTunes kanske skulle utvecklas. iPods till matchens lirare kanske.

SirMoose sa...

Är Calle redan hedersmedlem eller kommer det efter detta? Kan man bli dubbad i SUS-namn?