tisdag 8 maj 2007

ROYAL LEAUGE?

Följande heta scoop har vi snott direkt från Expressen, men tipset kom från Målis-Jonas:

Maddes Jonas kung på planen
Här kämpar prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström, 27, på fotbollsplanen. I division sju. - Han kan inte vara utan fotbollen, den är en del av honom, säger en källa.


Fotbollen har varit viktig under hela Jonas Bergströms uppväxt.Han började spela som sexåring och sågs som en mycket lovande forward. I tio år spelade han flitigt i flera olika klubbar i Stockholmstrakten.

Satsade på studierna
Men när han var 16 år valde han att lägga av. Studierna på gymnasiet och efter det på juristutbildningen på universitetet lockade mer.Han har dock inte lagt fotbollsskorna helt på hyllan.2002 bildade Jonas Bergström och flera av hans vänner klubben Rara Avis BK, som i dag spelar i division sju i Stockholm. – Jonas kan inte vara utan fotbollen, den är en del av honom. Den dagen han slutar så måste det vara för att han fått något fel på sina ben, säger en källa.I helgen spelade klubben sin fjärde match för säsongen, mot Norrtulls SK. Jonas var lite sen till matchen, när han ensam anlände till Stadshagens IP vid Fridhemsplan i centrala Stockholm, i flickvännen Madeleines svarta Lexus.

Blev trött snabbt
Ganska snabbt fick han trötta ben på planen och i en närkamp ramlade han och skrapade upp ena handen. Det stoppade inte Jonas som triggade på sina lagkamrater. ”Kom igen nu”, skrek han högt.Det hjälpte inte. Laget förlorade sin fjärde raka match. 1–3 blev resultatet och laget drog på sig flera gula kort för fult spel och klagande på domaren.

”Han brukar bara bra”
– Jonas brukar generellt sett vara ganska bra på planen och vill vara med i laget så mycket han bara hinner. Men hans arbete på advokatbyrån tar mycket tid och det prioriterar han i första hand, säger källan.



/Johnny Axelsson

5 kommentarer:

Daniel sa...

Håller med om att detta är högintressant skvaller för STJD. Blir extra roligt att spela ut Rara Avis om prinsessan står på sidlinjen.

Samtidigt slås jag av den otroligt låga nivå, såväl språkligt som innehållsmässigt, som smyger sig in på STJD i och med denna artikel.

Anonym sa...

Vore kul om kungahuset kom o kolla när vi lirade. Är det förresten ingen i laget som är adlig? Ingen greve eller baron i historielängderna?

Jojje sa...

Vi har ju Sir moose, är han inte adlad borde han bli det för allt han gjort för SUS.

Davas sa...

Stefan, så fort han gifter sig med sin ADG, Anna De Geer, friherinna från Väsby.

SirMoose sa...

I första närkampen förra året drpg jag ett hårt knä rakt i skrevet på den blå blodade. Han vek sig men tog det ganska glatt när jag bad om ursäkt.

Men som min bror sa: "Hans tid som hovleverantör är nog över."