söndag 18 mars 2007

Träningsrapport, 070318

Ny tid ny strid. Den här söndagskvällen gången begav sig 16 (var vi väl?) spelare från SUS A-trupp till Gubbängen för att inviga ännu en ny inomhushall i ännu en avlägsen förort. Hallen visade sig vara helt ok - till och med mycket bra - och det enda som var bättre var det spel som presterades under träningen. Var ska det här sluta? Damn you Uppflyttningsspöket!

Med tanke på att vi (majoriteten) är ett gäng relativt otränade 30+'are så är det naturligtvis vansinne att starta träningarna i det höga tempo vi alltid faller in i. Efter ca en kvart skördade tempoguden sitt första offer. Rune, som gjort en stark comeback de sista två veckorna, föll oattackerad ihop på offensiv planhalva med vad som enligt Dr Haglund till 95% är en avsliten hälsena. Med 100% säkerhet innebär det operation, enligt samma diagnos. Med tanke på vad som hände Daniel Garmén för inte så länge sedan finns det förmodligen någon slags läxa att lära av det här - frågan är vad den är?














.
Anyway - The show must go on.

Två-nudden var emellanåt magisk underhållning, vilket resulterade i rasande granna kombinationer och finessrika avslut. Tre jämbördiga lag ställdes mot varann i en serie fem-minutersmatcher.

Det röda laget visade vägen och producerade både skönspel och mål i parti och minut. Vita och Svarta slogs om silvret, med den äran ska tilläggas.

I samband med fria-nudd blev spelet som vanligt successivt sämre, men det var fortsatt högt tempo och fint spel. Allt som allt så ser det MYCKET bra ut inför utomhussäsongen som drar igång redan om två veckor (väl?) med en träningsmatch.

Mange var träningens man, med hårt jobb och sköna pyttsar. Men Tobias gjorde MÅLET. Och oavsett vad som sades i omklädningsrummet efteråt så var det passningarna innan som åsyftades, inte själva skottet.

Lagen:

Jonas LY, Mange, Johan & Linus (saknas: Rune & Janne)

Nico, Aaron, Chrille, Axel & Emil

Danne, Tobias, David S, Danne Lepp, David D & Jojje

4 kommentarer:

Daniel sa...

Vi var faktiskt t.o.m 17 pers när träningen startade. I Gubbängen. På en sen söndagkväll.

SUS!!!

Anonym sa...

Sköna lagfoton! (förstora upp)

Fotogenic och efter träning förhåller sig som dagen efter och SUS-utgång!

Johan seidefors sa...

exakt vad jag tänkte. fy fan!

Daniel sa...

Helt klart värt att klicka på bilderna för den större versionen. Otroligt roliga miner på Johan (röda laget), Axel (svart) och Dan (vit).