lördag 31 mars 2007

SUS STYRKA: PASSIVA MEDLEMMAR

SUS TILLS JAG DÖR kan via David Domeij stolt presentera tre betalande passiva medlemmar som högst aktivt bidrar till klubbens fortlevnad (och det omtalade tröjbytet):

Rune (200)
Lasse Hallon (200)
Rolf Eriksson (400) !!!!!

Vem är Rolf Eriksson, undrar kanske eventuellt några nu aktiva spelare. Bra fråga. STJD har i uppgift att ta reda på saken och se till att ära den som äras bör.

Kom igen nu SUS. Krossa SPJ!

2 kommentarer:

Axel sa...

Det är passiva medlemmar som Rune, Lasse och Rolf som gör SUS till något alldeles alldeles speciellt. Namnet på den här bloggen är inte ett skämt om man säger så.

SirMoose sa...

Roffe E är troligen SUS mest meriterade medlem, men det på domarsidan. Han var enligt legenden den tidens Anders Frisk. Kontroversiell men ändå klassad som Sveriges kanske bästa domare. Ska ha dömt semifinal i Europacupen och enligt vissa även en final. Till det mängder av allsvenska matcher och landskamper. Mig vetterligen dock inget mästerskap.

Roffe har mängder av coola historier och fantastiska souvenier från fotbollsvärlden. Vissa lag och länder trodde att domaren skulle bli "bättre" av ett lyxigt hotellrum, ordentligt med sprit och ett par väldigt trevliga tjejer. Försök till mutor var inte ovanligt men som SUS-spelare och medlem skakade Roffe bara på huvudet och var inte rädd att ta obekväma beslut som att blåsa straff för bortalaget.

Han sägs ha mängder av saker från vimplar till tröjor till bollar från stora lag och matcher. En sann legend i SUS!