söndag 11 mars 2007

Träningsrapport, 070311


Inför kvällens träning fokuserade SUS TILLS JAG DÖR lite extra på två gamla SUS-profiler som inte (väl?) synts till på ett tag. Jonte låg och stretchade i mörkret för sig själv medan Rune (när såg någon honom sist, och känner han till Bloggen?) gick igenom vad som hänt sedan sist med Janne. Kul.



Spelet på Brännkyrkahallens gigantiskt stora plan böljade friskt, även om det inledningsvis var lite mer strukturerat och diciplinerat. Jämt var det hur som helst. Och roligt. 16 spelare på plats gav allt och tempot var stundtals lite högre än vi kanske klarar av. Två-nudden avslutades med att det spräckliga laget kvitterade det vita lagets ledning, genom ett vansinnigt hårt skott av planens vassaste spelare, Emil.
.
En ny spelare som också bidrar med fint spel är Tobias, som väl borde få chansen under året? Eller vad säger Fyrklövern.

Emils vänsterfot (t.v) kommer utan tvekan att leverera ett gediget antal mål under säsongen. Bara idag gjorde han säkerligen hälften av kassarna. En hänförd max hördes mumla någonting om: 100 mål mål. han gör 100 mål om han får vara frisk.






Till sist var det det Röda-laget som kunde avgå med segern, inför en vid det laget närmast fullsatt läktare (nästa gäng som skulle träna). Men de röda var bra, ingen snack om saken. Speciellt Jojje, Björn och Linus firade triumfer i kontring efter kontring.

Uppe: Skölden. Rune, Jojje, Björn
Nere: Jonas, Linus & Tobias.
Nederst: Målis-Danne



Det spräckliga laget ville mycket, men orkade inte hålla ihop spelet till slut. Varje snyggt mål som dundrades in följdes upp av en grov försvarsmiss och replik från de Vita. Huvudsaken kanske är att vi stundtals, trots allt, spelade väldigt fint.
.
Uppe: Axel, Danne, David, Emil & Janne
Nere: Johan & Max (som ger fingret till... ?)
Nederst: Jonte
.
.
.
Exelmpel på det fina spelet publiceras inom kort...

2 kommentarer:

Daniel sa...

Bra träning. Kul med mycket folk och mycket yta att lira på.

Emil gjorde säkert 6 mål. 4 vid första stolpen innan jag spikade igen där. Första skottet var sjukt hårt. Skönt f.ö. att ta hem målismatchen!

Rune kände givetvis till bloggen!

Axel sa...

Runes rutor på magen var grymt imponerande. Jag såg när han byte om, killen är ju i toppform. Härligt att han är tillbaks.

Emil var helt klart träningens utropstecken och det såg inte ens ut som att han behövde anstränga sig så mycket. Känns som en tröst när både Håkan och Danne G är på skadelistan.