torsdag 29 mars 2007

SUS 2007: FÖRSÄSONG.

Svensk Fotboll
Se, upplev, älska.


Denna uppenbarligen ironiska paroll som SvFF bjuder på i samband med landslagsmatcher känns idag bara provocerande. STJD har inte till uppgift att recensera landslaget eller Lars Lagerbäck, men kan ändå konstatera att om någon ska leva upp till ovanstående uppmaning... så är det på lingoserienivå i allmänhet och genom SUS IF i synnerhet.

SUS ska fortsätta att spela ett sprudlande offensivt bollhållande spel. Snabbt tekniskt och effektivt. precis som publiken vill ha det.
Och det börjar på lördag, i årets första träningsmatch.

15 spelare har hittills tackat ja, varav en är Stefan Bohlin. det innebär att vi förmodligen kommer till spel med bara tre avbytare. Och utan målvakt. Förutsättningarna är med andra ord inte de bästa, ändå ska vi klara av att spela vårt spel. Max kommer att fara fram som Healy på grönbete (fast på konstgräs).

Bloggen har funderat på en möjlig startelva, men då Fyrklövern inlett en silencio stampa har det stannat vid spekulationer.

Hur som helst ska det bli väldigt roligt. Lätt löpning idag och mycket pasta, ok?

3 kommentarer:

SirMoose sa...

Säga vad man vill men jag kan inte undgå att imponeras av Lagerbäck. Killen måste vara helt oemottaglig mot kritik. Hur kan man annars orka fortsätta ta ut Alex, Taco-Svensson och Sidleds-Daniel, som dock inte var helt usel igår?

Vilken normalt funtad människa som helst skulle peta samtliga dessa bara för att slippa bli spydd och skiten på av 98% av svenska folket. Så att kalla Lasse masochist är nog ingen överdrift.

Min pappa rinde från arenan fem minuter efter matchens slut. Galen stämning var det enda jag lyckades höra honom säga genom allsången av "We are the champions".

Daniel sa...

En märklig detalj angående lördagens träningsmatch är att David Sköld ännu inte anmält intresse...

Anonym sa...

Jag jobbar på en SFP-historik...så håll er uppdaterade på STJD.