söndag 18 mars 2007

Andra om SUS

Hur uppfattas SUS av andra lag, kan man fråga sig ibland. Ett bra svar på just den frågan hittar vi på Brottbys (faktiskt ganska underhållande) hemsida, som la upp följande kommentar efter förra årets första träningsmatch:

BSK-Sus IF (träningsmatch)

Brottby SK- SuS IF 0-4 (0-2) - 2006-03-19
Inte mycket å skriva om, vi fick en lektion i hur fotboll ska spelas. SuS var ett par snäpp vassare på allt idag och det är bara att nöta vidare och jobba på träningarna framöver. Nu är i alla fall premiärmatchen spelad och allt kan bara bli bättre!

Några ord från Linus i Sus IF - 2006-03-16
"Jag tycker att vi känns ganska nedtränade. Har kört inomhus nästan varje söndag sedan trettonhelgen. Det är hårdträning för oss. Vi förlitar oss annars helt på vår genuina talang och fotbollskunnande. Räknar med att det ska hålla i år också.

Att träna tre dagar i veckan när man spelar i division 7 ser vi som fusk. Då blir ni ju bättre! Känns som att ni kommer ligga bra till i konditionen om man jämför med oss. Majoriteten är 76:or som inte spelat "på riktigt" sedan tonåren men vi är hyfsat samspelta och tycker att vi har talang. Om inte annat så har vi säkert ett av de högsta snitten av högskolepoäng av alla lag i hela Sverige. Dock kanske vi har lagt på oss en del och fått sämre kondis men jag tror som sagt att vi fortfarande har en viss klass."

SuS IF (Stockholms Universitets Studenters IF) spelade förra säsongen i div.7D Stockholm och slutade på en tredjeplats i serien, en poäng ifrån andraplatsen. Man gjorde 57 mål på 18 matcher och det var flest av seriens övriga nio lag. Laget spelar en snabb, teknisk och offensiv fotboll.

Inga kommentarer: