måndag 12 mars 2007

SUS IF styrelsemöte 070312

Traditionsenligt hölls ikväll ett styrelsemöte hemma hos ordförande Ingemar. Närvarande var i övrigt kassör David Domeij, sekreterare Anders Elghorn, styrelseledamot Linus Elghorn, styrelseledamot Daniel Garmén och en aspirerande styrelseledamot i form av undertecknad. Styrelseledamot Janne Johansson underrättades om mötets tidpunkt på ett sent stadium och hans frånvaro var därför ursäktlig. Styrelsen åt först mackor i Ingemars kök. Som pålägg fanns ost, korv, paprika, gurka och tomat. Till det dracks öl. Det behöver väl knappast nämnas att allt var mycket gott.



Sedan flyttade styrelsen in i matsalen och där började allvaret med en strikt dagordning. Vad som sades bakom de lyckta dörrarna förblir i sina detaljer hemligt men i det följande kommer en kondenserad version av vad som sades: Verksamhetsrapport för 2006 framlades och räkenskaperna gicks igenom. En gynnsam ekonomisk utveckling noterades av kassör Domeij. På det sportsliga planet kunde styrelsen konstatera att fjolårssäsongen lämnade en del övrigt att önska. Fjärdeplatsen var en missräkning som vi har som målsättning att korrigera kommande säsong. Initiativet med STJD lyftes fram och uppskattades av styrelsen. Kommande 40-årsfirande kommenterades och investeringen i nya lagdräkter dryftades. Tiden för årsmötet sattes till måndagen 26/3 kl 18.15.



På vägen hem hejjade styrelsen på Jojje som bodde där alldeles bredvid. Tyvärr togs ingen bild vid tillfället. Infogar annan bild på Jojje istället:

Allt som allt en lyckad och trevlig kväll i SUS IFs tecken.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Det var ett mycket trevligt (vilka mackor) och bra möte med en ytterst kompetent styrelse. Framför allt kassören imponerade stort med ett digert material. Medlemmarna kan således vara helt på det säkra med att klubben är välskött.

Jojje sa...

Mycket trevligt att få en påhälsning av styrelsen.... oväntat och trevligt.

SirMoose sa...

Jojje ville gärna bjuda på Gevalia till det oväntade besöket men många i styrelsen hade andra möten. Så blir det lätt i en klubb med en styrelse bestående av styrelseproffs.

Som Danne var det ett bra möte och trots missräkning i det sportsliga gjorde vi fina ekonomiska resultat.

Elgen sa...

Besöket nedanför Jojjes balkong ingår i styrelsens program för personalvård.
Vården kräver dock balkong.
Sekr