lördag 10 mars 2007

Berättelsen om SUS IF, en teaser...


Anders Elghorn, Mr SUS, har på uppdrag av SUS TILLS JAG DÖR för första gången sammanställt berättelsen om SUS IF. I ett blytungt historiskt tidsdokument tar han oss i handen och leder oss 40 år tillbaka tiden, för att sedan långsamt och uppmärksamt vandra hemåt igen. Det är den oförfalskande sanningen om klubben, som ärligt och rakt beskriver vad det är att vara SUS.

Redaktören har i flera nätter nu suttit framför datorn och skrattat och gråtit, och är äntligen i slutfasen av redigeringsarbetet av vad som ska bli det största och viktigaste SUS TILLS JAG DÖR någonsin publicerat.

Här följer ett litet smakprov, ett utdrag eller en teaser som man säger i den smutsiga musikbranschen, för att alla läsare av bloggen ska förstå vad som komma skall. Sprid ordet... och all hail Anders Elghorn!


Det började i Lucidor

SUS IF – Stockholms Universitets Studenters Idrottsförening - grundades en kväll i november 1967 i studenthemmet Lucidors källare. Över en öl och en macka valdes Kent ”Löken” Lundgren till ordförande och Hans ”Lelle Printer” Dahlman till vice. Ulf Moberger blev kassör, ett genidrag, skulle det visa sig. Medlemsavgiften sattes till 20 kr om året.



Hela berättelsen publiceras under morgondagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är alla STJD-fans våta dröm som gör i uppfyllelse! Det är lätt att vara SUS-anhängare dessa dagar...

max sa...

spännande att se denna fortsättning..

Daniel sa...

Vad är detta? Jag blir galen av nyfikenhet. Jag ska sitta vid datorn och vaka tills hela historien läggs upp... UNDERBART!!

Anonym sa...

sjukt spännande inledning...