måndag 9 april 2007

Värvningar på gång...

SUS IF har haft för vana att värva elitspelare i basket till laget (t ex Håkan). Av den anledningen har Fyrklövern i år med stort intresse följt SM-finalmatcherna i basket mellan 08 Stockholm och Plannja. Även SUS TILLS JAG DÖR fanns med för att följa dramatiken i match 6 på plats i Fryshuset. Fyrklövern fick samtidigt chansen att ta pulsen på landslagets och brommapojkarnas anfallare Olof Gutestam som kunde berätta om hur det är att leda allsvenskan. 08 var laget med lirarna och hjärtat i spelet men fick ändå se sig besegrade - en mörk dag för svensk basket med andra ord. Ett utropstecken måste dock sättas för 08:as Viktor Bengtsson.

Om hans idrottstalanger även inkluderar fotboll så har han ett fotbollslag i sjuan han kan varva ner i. Även Gutestam verkade trevlig och han hade tveklöst något suskt över sig. Kanske något för SUS när han tröttnat på allsvenskan och Lagerbäck?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Olof får nog visa att han kan göra mål även på högsta nivå innan han kan bli aktuell för SUS. Han har dock framtiden för sig. Bra att SUS sportchef är tidigt ute och knyter kontakter med framtidens SUSare.

Anonym sa...

Det är så vi jobbar.

SirMoose sa...

Olof verkar intressant. Han är ju akademiker också så han kan nog passa i SUS. Dock känns han lite ung.

Johan seidefors sa...

FUCK OLOF OCH FUCK BP!

Anonym sa...

Så säger vi väl inte Johan?

Daniel sa...

Det blir 5 minuter i skamvrån så du får tänka över vad du sagt...