lördag 21 april 2007

SUS TILLS JAG DÖR spionerar på sina motståndare

SUS TILLS JAG DÖR går som vanligt grundligt till väga i kartläggandet av motståndarna. På Essinge IKs hemsida ligger truppen ute och i gästboken går det att se att dom försöker kopiera SUS och planerar en samlingskiva. Tyder onekligen på gott omdöme att ta efter oss. Emils tankegångar om att vi ska ha "ett bra djup i hela laget" har tydligen snappats upp också så vi får tänka ut något annat knep för att chocka dom. Verkar som att dom har ett A- och B-lag också. Men vi möter alltså A-laget imorgon. Nedan följer deras trupp och några avslöjande ord från Magdalena (är det deras coach?!, kul i såna fall):



Kallelse på Söndag
Det är nu bestämmt vilka som ska spela vilken match på söndag.

A-lagsmatchen mot SUS 19:00

Wange
Jerker
Jocke
Ludde
Karl-Johan
Wille
Viktor
Björn Jonasson
Max
Christian
Cesar
Samuel
Jimmy
Rickard A
Martin
Erik

Inför seriepremiären!
Japp grabbar, nu börjar vi! Jag vet att ni är riktigt taggade så det är bara upp till bevis! Senaste träningen ekade ropen till varandra och kommunikationen över hela planen hela tiden, det var gott att höra. Se till att göra på match som ni gör på träning.

Återvändaren Ahrebäck är som vanligt svår att stoppa, Martin har ställt in siktet och Björn J kommer på kanten med fart och delikata framspelningar. Vi har inga spelare på skadelistan och Kapten Wille är lugn och fin. Själv är jag bara riktigt stolt över hela laget, när ni lirar som bäst är det som ljuv musik -)

Vi ses söndag kl. 18.00 på Stadshagens IP, det ska bli kul!!

// Magdalena

1 kommentar:

Daniel sa...

Essingens största chans imorgon är nog att de försöker kopiera oss även vad gäller spelet. Men det är ju bra att de har den goda smaken att försöka efterlikna oss.