lördag 21 april 2007

SUS TILLS JAG DÖR I SAMARBETE MED ANDRA BLOGGAR

SUS TILLS JAG DÖR har lite i smyg påbörjat ett samarbete med två av landets ledande fotbollsbloggar. Det hela är i dagsläget formulerat som ett enkelt länkutbyte, där tanken är att respektive blogg ska kunna förmedla nya läsare till varandra. Då SUS TILLS JAG DÖR redan blivit en maktfaktor på Bloggtoppen känns det rätt att snabbt kunna ge någonting tillbaka "publiken".

Först ut var Djurgårdsninja, som lagt upp SUS TILLS JAG DÖR som en av tre blogg-länkar, tillsammans med Grönvita sidan upp och Bara Ben...

Så i förra veckan (efter viss diskussion rörande redaktörens förhållande till Djurgårn, kontra släkskapet med vissa inom Hammarby verkande styrelsemedlemmar) klev även Grönvita sidan upp in i samarbetet och la upp SUS bland sina rekommenderade länkar. I en släng av avundsjuka har vår blogg fått epitetet "Gärsgår'n" - men å andra sidan kan det också vara en kärleksförklaring till rötterna... så no harm no foul vad oss anbelangar.

Det känns rätt att sätta nivån så här ett dygn före avspark. Essinge IK FF kan inte må bra just nu.

2 kommentarer:

Axel sa...

Känns rätt naturligt egentligen. SUS IF är ju en förening som officiellt inte stödjer något annat Stockholmslag. Lojaliteten ligger i första hand hos SUS och sympatier för andra lag får man diskret odla på fritiden.

Daniel sa...

Ok att vi lirar fotboll i div 7, men bloggen spelar i Champions League!

Frågan är om vi kommer tjäna på detta länkutbyte...