tisdag 10 april 2007

SUS STYRKA - PASSIVA MEDLEMMAR Pt2

Du kan bidra-kampanjen bär frukt. Ytterliggare två passiva medlemmar har beslutat sig för att stötta klubben under 2007. Och det är inte vilka spelare som helst utan två av SUS bästa genom tiderna (vem som egentligen var bäst får väl diskuteras i samband med någon slags familjemiddag eller dyl.):

Christofer Elghorn: 200
Lasse Hallon: 200


Christofer Elghorn............... och Lasse Hallon
--
Lasse Hallon skrev i ett inlägg för några veckor sedan:

När jag fick brev av Johan om SUS IF:s förnyelse och behov av investering i nya tröjor så slog naturligtvis SUS-hjärtat ett extraslag, när jag därefter får se mitt namn omnämnas i i positiv text i SUS-nytt, så var saken klare.. 200:- är nu insatta.

Många minnen finns från oförglömliga matcher på 70, 80. 90-talet !! Så fundera på bästa uppställningen... mest oförglömliga match etc. Lycka till.
--

Redaktören (som parallellt sitter och slökollar på GAIS-Bajen och Valencia - Chelsea... och Modo - LHC) gråter en glädjetår och konstarerar att SUS är något man är för livet!

DU KAN GÖRA EN INSATS, GENOM EN INSÄTTNING, PÅ SUS PG. 686970-5.
Vi står också inför ett stundande tröjbyte. Tillbaks till rötterna, tillbaks till rött och vitt. Du kan bidra till "tröjfonden" genom att sätta in valfri summa på PG. 686970-5.

3 kommentarer:

Axel sa...

Gud ske pris!

SirMoose sa...

Som alla SUS:are förstår så blir det många, långa och bitvis tuffa diskussioner under familjemiddagarna hos familjen Elghorn-Halldén. Alla anser sig givetvis bland de starkaste namnen inom SUS.

Anders Elghorn hävdar sig vara tidernas skyttekung i klubben. "Mer än så behöver jag inte säga".
Christofer Elghorn vill ta upp den kampen med fadern men framhåller sig även som en större spelare och mer all round.
Lillpojken Linus Elghorn har även han flera skytteligatitlar och framhäver sig som SUS målfarligaste mittfältare sedan starten 1967.
Lasse "Hallon" Halldén är alltid med i diskussionen när det kommer till tidernas spelare. Något som han verkligen håller med om.
Storebror Björne "Hallon" Halldén klassar sig som den tuffaste av tuffa i klubben. "Stenhård högerback som aldrig lade fingrarna emellan, och därtill en duktig passningsspelare" låter hans omdöme om sig själv.
Sist men inte minst kommer Jonte Halldén. "Jag är reaktionssnabb som Casillas och har psyke som Cañizares - troligen topp två målvakter i SUS genom tiderna"

Som ni förstår har vi alltså mycket att prata om på den årliga middagen på annandagen. Kanske kommer den spädas på ytterligare under mitt bröllop när andra stora SUS:are kan säga sitt.

Anonym sa...

Bah. Dubbelt bah!
Vattenbärarna i Gamla SUS-lagen, Hallderna och Elgarna, mötte vi i en skärgårdsfinal 2001 på Hjälmö.
När matchen var till ända så stod Martina och Åsa Klason upp, Roffe P på knä och själv gjorde jag en Insaghi strax innan slutsignalen igen. Fruarna och Rufzie var i extas.
Prawitz