lördag 7 april 2007

Jojje & Nick-Krille har köpt nya dojjor!


Redaktionen har precis nåtts av nyheten att Jojje och Nick-Krille införskaffat nya fotbollsskor inför säsongen. En märkbart upprymd Jojje berättar per telefon från Halmstad - "Dom sitter som gjutna på fötterna!". Det handlar om Nike, nedsatt pris från 2.000:- till 1495:- på Team Sportia. Låt detta bli en uppmaning till oss alla - Bara det bästa är gott nog i SUS men investera klokt!

9 kommentarer:

Axel sa...

Osäker vad jojje uppgav för modell men jag tror det rör sig om NIKE MERCU VAPOR III FG. Ser iallafall helt livsfarliga ut!

Axel sa...

Beskrivning av NIKE MERCU VAPOR III FG:
Fotbollssko med fast dobb. Ovandel i skinn som formar sig efter foten. Utrustad med formpressad hälkappa för bästa stabilitet och mellansula i kolfiber för ökad kraftöverföring. Zlatans val av fotbollssko.

Johan seidefors sa...

vita, noterar jag. vita fotbollsskor.

Anonym sa...

Finns det inte röda fotbollsskor??

Daniel sa...

Jag hör till den den äldre skolan som anser att fotbollsskor ska vara svarta.

Men det är annars en mycket fin bild - den utstrålar verkligen kamratskap!

Björn sa...

tycker också att fotbollsskor gör sig bäst svarta... men de vita ser trots allt vassa ut.

Kivi i Östansbo var för övrigt före sin tid då han runt -84 spelade i Puma Rainer som var gröna. I en legendarisk match på Håksbergs IP gjorde han tre mål med skorna.

Björn sa...

när jag tänker efter var det knappast -84 utan snarare tre-fyra år senare...

Axel sa...

Jag spelade förra säsongen med ett par vita Diadora för typ 300:- och lyckades på det sättet fyrfaldiga min målproduktion så man får inte underskatta det vita skinnets målgörande egenskaper.

SirMoose sa...

Jag tycker vi ska vara öppna och välkomna, iställer för att fördömma, att killar av Chrilles och Jojjes kaliber vågar komma ut så tydligt. Starkt av killarna!

Jag kommer dock hålla mig till det svarta lädret.