torsdag 5 april 2007

NU LANSERAS SUS IF TV

Gud välsigne den nya tekniken.
SUS TILLS JAG DÖR lanserade nyligen ännu ett tillskott til det veritabla medieimperium som sakta men säkert byggs ut, nämligen en On Demand-tjänst i form av en helt egen Web TV-kanal: SUS IF TV.

SUS IF TV hittar du här till höger -- > -- > -- >

Att SUS IF nu tar plats i vad som kanske kan kallas för ”den digitala etermediesfären” ska ses som en servicefunktion skapad för alla de SUS-fans som inte har möjlighet att ta sig till alla träningar och matcher, men som ändå vill hålla sig uppdaterade med rörliga bilder.

SUS IF TV är en naturlig förlängning av papperstidningen SUS-Nytt (som idag når över 100 läsare per nummer) och den digitala publikationen SUS TILLS JAG DÖR. Som tittare kommer du att få se unika matchbilder, utlämnande intervjuer med spelare och funktionärer samt möjlighet att följa med behind the scenes – där det verkligt dramatiska utspelar sig.

SUS IF TV är som Shakiras superhit: Whenever Wherever. Du följer SUS IF TV när du vill, från var du än är. Det enda du behöver är en uppkoppling och ett brinnande intresse.

Tills säsongen drar igång (följ nedräkningen här i högerspalten) så kommer redaktionen att reprisera en hel del klipp som redan visats i olika sammanhang på bloggen. Ta exempelvis chansen att se mönsteranfallet från träningen i Brännkyrkahallen, eller det där snygga målet från träningen i Lilla Eriksdalshallen.

SUS IF TV är en interaktiv kanal baserad på user generated content. Du kan bidra med filmer, kommentarer och frågor.

--

Och betala medlemsavgiften! PG-numret hittar du högst upp på sidan. Du får också gärna lämna ett bidrag till ”Tröjfonden”.

1 kommentar:

Axel sa...

Det här är början på något stort...
SUS IF TV kommer att erövra och förändra världen "as we know it!"