torsdag 26 april 2007

Tippa Matchen!



På fredag står Tudor Arms för SUS IFs motstånd. Laget har sitt namn efter en brittisk pub i centrala Stockholm. Laget spelar typisk brittisk fotboll, dvs mycket sparka och spring. På senare år har dom dock blivit bättre och bättre på det där och förhandstipsen gör gällande att Tudor även i år kommer vara ett topplag i div 7D. Det brukar snackas mycket på modersmålet och matcherna innebär alltid mycket kamp.

På fredag krävs alltså full koncentration på uppgiften. Hjälten från Essingematchen Björn har annat för sig och någon annan måste kliva fram. Kanske blir det Russells insikter i det brittiska fotbollstänkandet som blir vår trumf? Eller kommer SUS egen Zambrotta David Sauter "överlappa" sönder Tudors kantspelare? Kommer Slaktarn slakta och Lyckstedt lyckas? Alla svar och mycket mycket mer blir belöningen för de som bänkar sig på Stadshagens läktare kl 18.15 på fredag för att se det Nya SUS ta sig an Tudor Arms i en tidig seriefinal.

Hur tror du att Nya SUS kommmer klara sig mot gaphalsarna i Tudor Arms? Skriv ditt tips i kommentarsfältet!

15 kommentarer:

Anonym sa...

1-0 till SUS.
Joe Cole gör målet på inlägg av Drogba.

max sa...

3-2 till SUS.

Davas sa...

3-1 till SUS.

Anonym sa...

9-5 till SUS.

Davas sa...

Tudors klubbemblem hade varit fördjävligt att brodera. Vi skulle nog kunna sälja Russel ganska dyrt till dem, om det visar sig att SUS trupp bivit för stor. Givetvis när transferfönstret åter är öppet.

SirMoose sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SirMoose sa...

Lite negativt kanske med jag tror på 2-2. Det positiva är dock att det är vi som kvitterar och känner oss någorlunda nöjda med poängen. Sen väntar tre raka vinster.

Jag visste inte att det vara "davas" som broderat alla våra klubbmärken. Heders!

Anonym sa...

Russell går inte att sätta ett pris på, så viktig är han för SUS. Det är väl OK att han tar formgivningsuppdrag av andra artister men vad gäller fotbollskonst så har SUS ensamrätten Sverige.

Jojje sa...

5-3 till Sus, två röda och 7 gula sammanlagt. Russel gör 4-3 målet på språng nick.

Anonym sa...

var grymt kul att lira förra matchen och känns tungt att missa den här. Kör hårt och se till att vinn, tippar på 2-1 till SUS efter en hård drabbning, Axel avgör på en tilltrasslad situation efter hörna...

Anonym sa...

1-0 SUS. Två utvisningar.

Anonym sa...

"Tidig seriefinal"?

Tillåt mig småle... :)

Anonym sa...

Den "riktiga" seriefinalen blir antagligen mot er FKNS, mot tudor är det bara en vanlig enkel seriefinal mellan tvåan och trean.

Man ska kanske inte dra så stora växlar på att ni råkade slå Sthlm BOIS. Vi får väl se hur ni klarar er mot Essinge på söndag också. :)

Anonym sa...

Matcherna mot Tudor är OERHÖRT viktiga, så nära derbykänsla man kan få i H7D. Trion SuS/FKNS/Tudor gör serien intressant och kul!

Daniel sa...

3-2 tror jag på. Emil, Russell och Jojje gör mål.