fredag 20 april 2007

Truppen till Premiären 22/4


Intresset inför SUS IFs match mot Essinge på söndag är EXTREMT stort. Fyrklövern har ställts inför sin hittills svåraste uppgift nämligen att tvingas ställa över spelare. Statistikerna har jobbat dygnet runt för att få fram relevanta data att basera ett beslut på. Den policy som slutligen vunnit i den interna diskussionen har varit att den som deltagit minst i det gemensamma tränandet först får stryka på foten. En annan policy är att den som tvingas stå över eller tvingas vara matchvärd ska ha detta "innestående" så att man inte ska drabbas mer än förhoppningsvis bara en gång på en säsong.

Truppen som kallas ser ut som följer:

Jon Halldén
Jan Johansson
Juan Sagrera
Dan Lepp
Nicolai Nystrand
Tobias Kummel
Axel Haglund
David Sköld
Johan Seidefors
Linus Elghorn
Björn Stål
Christian Björklund
Daniel Garmén
Emil Berntling
Max Ansbro
Karl-Petter Sjösvärd (matchvärd en halvlek)
Stefan Bohlin (matchvärd en halvlek)

På söndag börjar det alltså på allvar. Vi har visat att vi kan blogga, men kan vi även vinna fotbollsmatcher? Svaret kommer på Söndag!

7 kommentarer:

SirMoose sa...

Den imponerade administrationen ligger till grund för den objektivt mest rättvisa uttagningen jag hört. Jämför detta med Lars-Tommy, som alltid gått efter vilka som skulle bli mest ledsna om de inte får spela.

Anonym sa...

Fan hoppas man får hoppa in match #2 ?? Ligger i hårdträning i UK special special... Russell

Björn sa...

härligt, och nya benskydd är inköpta...

Anonym sa...

Russell, vi ska ta upp ditt ärende till diskussion i Fyrklövern. Klart att vi ömmar lite extra för skaparen av det redan klassiska fast ändå splitternya SUS-emblemet. Men vi strävar förstås efter att ha tydliga policy's så att inte ledningen uppfattas som alltför godtycklig i sina beslut. Vi får först se hur många som anmäler sig till #2. Vore grymt skoj att se ett russellskt nickmål igen!

Daniel sa...

Vilken trupp!
Vilket tryck!

Alltid trist att några får stå över, bara...

Jal sa...

What is this blog? Where are you from?
Is this a club?
Nice to meet you.
http://suavebarulho.blogspot.com

Anonym sa...

This is swedens best sportblog ever! Everybody reads it all the time. Come to Stadshagen, Stockholm Sweden and watch us play live. Bring a friend and share a miracle!