onsdag 4 april 2007

STÖD SUS IF - DU KAN BIDRA!

DU KAN GÖRA EN INSATS, GENOM EN INSÄTTNING, PÅ SUS PG. 686970-5.

Hoppas att alla nu fått medlemstidningen som skickats ut i omgångar under det senaste halvåret. Som där framgår är SUS återigen en klubb i utveckling, en klubb som "händer" på division 7-scenen. En klubb som behöver dig!

SUS IF är beroende av sina medlemmar, aktiva som passiva, och de bidrag som kommer in i form av medlemsavgiften: 850 för aktiva och 200 för passiva.

DU KAN GÖRA EN INSATS, GENOM EN INSÄTTNING, PÅ SUS PG. 686970-5.

Se det som en investering. Som medlem är du alltid välkommen till Stadshagen i samband med match (kolla spelschemat här i högersplaten). Du blir inbjuden till specialarrangemanget "årets publikmatch" under våren, där det kommer att serveras öl och korv (efter matchen). Du får också medlemstidningen SUS-Nytt i brevlådan, samt fortlöpande information via bloggen.

DU KAN GÖRA EN INSATS, GENOM EN INSÄTTNING, PÅ SUS PG. 686970-5.

Vi står också inför ett stundande tröjbyte. Tillbaks till rötterna, tillbaks till rött och vitt. Du kan bidra till "tröjfonden" genom att sätta in valfri summa på PG. 686970-5.

ALLA BIDRAG PUBLICERAS MED NAMN OCH BELOPP HÄR PÅ SUS TILLS JAG DÖR.

5 kommentarer:

SirMoose sa...

Hade jag inte redan varit medlem hade jag blivit det.

Axel/ Vilket medlemsnummer fick Horace?

Axel sa...

Han vill se en match innan han bestämmer sig för att vara aktiv eller passiv medlem.

Vad är förresten medlemsnummer?

Johan seidefors sa...

han menar nog tröjnummer...

Axel sa...

Han har ju stol nr 17 i akademin så det är nog det tröjnumret som ligger närmast till hands.

lassehallon sa...

När jag fick brev av Johan om SUS IF:s förnyelse och behov av investering i nya tröjorm så slog naturligtvis SUS-hjärtat ett extraslag, när jag därefter får se mitt namn omnämnas i i positiv text i SUS-nytt, så var saken klare.. 200:- är nu insatta.
Många minnen finns från oförglömliga matcher på 70, 80. 90-talet !! Sa fundera på bästa uppställningen... mest oförglömliga match etc.
Lycka till