torsdag 28 maj 2009

SUS Friends and Family 5/6


Som det redan har pratats om en hel del här på STJD kör vi årets publikmatch nästa fredag kl 20.00 då vi möter Carioca KIF - på bortaplan! Anledningen till att vi överger Stadshagen i år är den i laget otroligt romantiserade bild som finns av Cariocas hemmaplan, Tanto BP. Att återse denna grogrund kommer bli en smått religiös upplevelse för flera av oss och det känns då naturligt att vi ska dela med oss av detta med våra supporters. Flertalet av dessa var ju med när det begav sig för en sisådär 25 år sedan.

Det blir picknick med start kl 18. Grundtanken är att var och en tar med det man vill äta och dricka. Utöver det vore det ju kul med lite gemensamma punkter för att stärka lagmoralen. Fyrklövern har vissa planer men ytterligare förslag och initiativ behövs också.

Två timmar senare börjar matchen och det kommer nog bli en tuff uppgift för SUS att ta sig an Carioca och grusplanen på Tanto. Spännande!

Fyrklövern och STJD hoppas att alla bjuder in så mycket folk som möjligt till denna oförglömliga kväll. Ett event kommer även skapas på Facebook under dagen...

10 kommentarer:

Björn sa...

Underbart! Bara att börja ladda.

SirMoose sa...

En ost- och vinprovning innan match skulle nog höja temperaturen en aning. Jag spelade en match med Reymers 75:or samma dag de gick ut nian. Det var en väldigt stor publik och ganska många spelare var rätt packade. Men det var fin stämning.

Axel sa...

Yippie-kay-ey!

Jonte sa...

Nån som vill dela en BiB innan matchen?

Axel sa...

Gärna! En halv BiB per man är nog max va man klarar om man ska spela sen.

Daniel sa...

En halv BiB estnisk vodka

Ettan sa...

Man måste ju skölja ner sin feting-Elvis-sub med något så varför inte lite estnisk vodka. Så länge man inte blir blind så är den ju ok!

max sa...

jag satt i publiken på samma match som linus nämner.. jag var glad åt det fina spelet och åt målisens (pata?) galna anfallsruscher.

Håkan sa...

Farsan fyller år och har middag, hur slingra sig ur den på lämpligt sätt?

Axel sa...

Säg att du ska ut och köpa tidningen Håkan.