söndag 17 maj 2009

Kronis - SUS: 0-6

11 kommentarer:

max sa...

Ptchhh.. I just opened a can of whoop as.

dd sa...

Tjusigt!!!

Davas sa...

Vad hela serien redan visste, visade sig vara ack så sant: Kronis, bokstavligt talat en papperstiger.

max sa...

1-0
Danne g, straff
2-0
Nico, nick på hörna
3-0
Ettan, efter inkast assist från Stefan
4-0
Danne efter att ha snappat upp en bakåtpass
5-0
Ettan på pass från Linus och friläge där han drar målisen
6-0
Johan S efter crosspass från Max

Björn sa...

Stark insats! och vilken härlig lagbild.

Ettan sa...

Vilken härlig bild! Den säger allt om SUS tycker jag. Delar av juniorlaget på plats också; det känns som att framtiden för SUS är tryggad! STJD!

SirMoose sa...

Kan inte annat än hålla med. Detta känns som en redan klassisk SUS-bild. Ett vinnargäng kryddat med Ordföranden, tre generationer Halldén, och en fjärde i publiken, samt Lill-Toris.

Bra match av SUS. Vi kör över ett "obesegrat" lag total trots att de inte är speciellt dåliga. Vår effktivitet var förödande och med så mycket talang i laget behöver vi aldrig vara oroliga. Jonte tog ett par skott utifrån, värre än så var det inte. Och det utan det som länge varit våra ordinarie mittbackar.

Till allt detta gjorde vi grymt snygga mål. Dannes kliniska 4-0 efter felpass av deras back avgjorde och det var i stil.

Sporttyckaren sa...

Vackert!

Lisa Elghorn sa...

Hur får man veta när matcherna är så att man kan fortsätta var en god supporter? Skäms över att jag inte förärat en enda match med min närvaro denna säsong.

Ettan sa...

Såg att Snipers piskade Tolkarna och SP besegrade Oranje. Intressanta resultat för serien. Fram till sommaren nu så har vi mest lag från nedra halvan kvar att möta. *uppflyttningsspöket närmar sig*

max sa...

Lisa,
Följ bloggen alt skriv ner schemat från www.stff.se