måndag 11 maj 2009

Kronis visar Elpe-takter?

Alla minns vi hur illa vi tyckte om Elpe förra säsongen, laget från Lidingö som istället för att vinna matcherna på plan skrapar ihop sina poäng efter matcherna genom skriftliga protester. Inte för att SuS nånsin drabbats, i SuS är det alltid ordning och reda, men för att sättet går på tvärs med allt vad sund inställning heter i de lägre divisionerna. Efter ett besök på Kronobergs hemsida verkar det dock som att detta beteende spridit sig även till den föreningen. I sin besvikelse efter förlusten mot Muza (2-4) verkar det som att Kronoberg lämnat in en protest för okvalificerade spelare i Muza till förbundet. Det skulle naturligtvis förvåna om inte den protesten gick igenom, Muza hade ju bevisligen en svartlistad snubbe vid sidlinjen under matchen mot SuS och pappersarbete är definitivt inte den föreningens starka sida. Men oj va tråkigt det är med den här stilen att försöka ordna poäng i efterhand bara för att man råkat torska. Väldigt osuskt, väldigt tråkigt.

9 kommentarer:

Davas sa...

Jag är nästan frestad att föreslå att vi kör över Kronis på ett sätt som gör att de också måste ta till olegitimerade spelare för att överhuvud taget få ihop ett lag under resten av säsongen. Fast det kanske kan låta lite väl hetskt och barbariskt. Eller...

Johan seidefors sa...

"Se upp Kronis, vi ses i min nästa twitter-post"

max sa...

inte överraskad men ack så besviken.

Daniel sa...

Kronis - pajas. Div 7... Misstänker samtidigt att Muza nog använde sig av 18-20 spelare mot oss. Men vadå? Vem bryr sig?

Daniel sa...

Efter att ha besökt Kronis hemsida är jag inte så förvånad längre. Statistik och minut för minut rapportering vart man än tittar. Allt de gör nedbrutet i siffror. Var finns den mänskliga aspekten, värmen, spontaniteten?

max sa...

Ett tag var Muza 18-20 spelare ute på planen och alla på min kant. Men vaddå? Vem bryr sig?

Axel sa...

Nu har tydligen protesten gått igenom. Kronis upp på 12p och matchen på söndag är plötsligen seriefinal.

Det finns numera bara två matcher som SuS IF måste vinna överlägset i år. Och det är matcherna mot Vi-tränar-två-gånger-i-veckan-men-är-ändå-så-usla-att-vi-måste-ordna-poängen-pappersvägen-efter-matchen-Kronoberg.

WE'RE COMING TO GET YOU!!!

Björn sa...

det är SKANDAL. Kronis numer farmalag till Elpe. SUS måste vinna dessa matcher!

Anonym sa...

Haha, kom o hata om ni törs :)

/Kronis