tisdag 12 maj 2009

För Kännedom till övriga lag H7E

Fick brev från StFFs Tävlingskommitté(TK) angående Kronobergs protest mot IF Muza. Det är rätt underhållande läsning. Känns lite som att slå in öppna dörrar men ändå:

TK finner att endast två (2! red:s anm) av de angivna spelarna på matchrapportbladet finns registrerade och licensierade för IF Muza i FOGIS. Vidare finner TK att minst fyra spelare dessutom finns registrerade i andra föreningar. IF Muza har tydligen testat att skicka in kopior på spelarlegitimationer istället för att licensiera i FOGIS, och fem av dom spelarleggen har dessutom varit för gamla.

TK biföll alltså Kronobergs BKs protest och tilldömde dom segern med 3-0 i enlighet med tävlingsbestämmelserna kap 3§11.

Nu återstår att se om beslutet kommer överklagas utav IF Muza. Dom behöver förmodligen en rätt vass adokvat i såna fall.

Grattis Kronis till 3poäng. Verkligen alltså Grattis!

10 kommentarer:

Daniel sa...

Man tycker ju mest synd om Muza. Ok, om de hade fuskat medvetet och slängt in en "landslagsman" eller två i vissa matcher. Men har man endast två registrerade spelare med i en match är det ju något annat, mer fundamentalt, som inte står rätt till i lagledningen. Och det utnyttjar statistik-robot-Kronis förstås helt iskallt. Varför inte istället bjuda in Muzas lagledare till en kurs och lära ut hur man fixar spelarleg och fyller i truppen på matchblanketten. Det vore att agera som en medmänniska...

Davas sa...

Om det nu är så att Kronis är ett gäng robotar utan förmåga att känna någon empati med mindre nogräknade lagledningar, låter det ju inte särskilt omänskligt att faktiskt köra över dem ordentligt på söndag också bildligt talat – med Nick-Chrille på hornhinnan. Synd bara att inte den där busen Björn kan vara med...

Davas sa...

För övrigt blir man ju nyfiken på om StFFs tävlingskommitté står i direktkontakt med FA och FIFA, och de här klubbarna som omnämns är just landslag och brittiska toppklubbar.

Johan seidefors sa...

Vi lägger oss så att de tvingas förnedras ett helt år i division 6 nästa år.

SirMoose sa...

"Var och en efter sin förmåga" borde gälla även här i sjuan. Är man lite svagare på administration kan man väl få kompensera det genom att slänga in hela Zaires landslag samt Drogba och Ashley Cole, som Muza gjorde mot oss.

Jag tycker vi väntar till efter matchen med att bestämma hur vi ska straffa Kronis. Det är i och för sig straff nog att vara medlem i deras klubb. Men om vi ska köra över dem eller låta dem förnedras i sexan tar vi efter matchen.

Ettan sa...

Håller med dig Danne. Kronis saknar empati helt enkelt. Plus att vi faktiskt lirar i sjuan... Det är för sorgligt att ha Elpe som förebild.

Björn sa...

alternativet att se Kronis förnedras under ett år i sexan känns ju faktiskt lite lockande. å andra sidan skulle det vara riktigt skönt att plocka 6 poäng mot dem i år också och sen få se hur de harvar vidare i sjuan nästa år igen.

Gsus sa...

Bara för att ni blev förnedrade i sexan betyder inte nödvändigtvis att vi också blir det. Kronis -09 är bättre än på många år och ni kommer bli varse om det på söndag :)

Tyvärr så missar jag matchen själv men ser redan fram emot höstmatchen!

Må bästa lag protestera!

Ettan sa...

Jag är helt oförstående till det inlägget. Det är ju planen man gör upp eller?

max sa...

Kronis -09 är precis likadana som de alltid har varit, sorgliga.

Lycka till på söndag och går det int er väg så kolla om vi gjort något fel så att ni kan få tre poäng till ni inte är värda.