söndag 3 maj 2009

2 x målkalas...

Tolkarna kanske inte blir att räkna med i toppstriden ändå...

7 kommentarer:

Axel sa...

Där försvann den livlinan att få va kvar i sjuan till nästa säsong... Kanske kanske kronis kan bli svåra. Men nej. Kontraktet är klart. Spänningen över. SuS har vunnit på knock-out redan i tredje omgången!

Mikke (Kronis) sa...

Vi ledde faktiskt bara med 1-0 i halvtid men de tog slut totalt i andra halvlek. Fanns å andra sidan inget i Tolkarnas spel som gör att jag tror att de kan vara något hot mot er uppflyttning till sexan, ni är mycket bättre.

Kronis å andra sidan... Nä, ska inte säga något nu men jag hoppas att vi kan få er att ändra uppfattning när ni mött oss på planen :).

Tycker framför allt att ni inte ska räkna bort Oranje. Ni vann en jämn match mot dom i början av säsongen och med deras utklassningssiffror igår tycker jag de visar att de ska vara med i toppen. SUS, Kronis eller Oranje kommer gå upp när serien är avslutad är min gissning.

max sa...

15 omgångar kvar, trist att resten bara blir en transportsträcka.

Ettan sa...

Bara att spela av sista delen av serien nu. Lite som Barca.

Johan seidefors sa...

Det känns ändå som att Kronis är mer 4-real än de andra lagen. All underskattning i just det fallet är mest på skämt och vi ser fram emot mötet inom kort. Håller dessutom med om Oranje, de kan vara med hela vägen.

Adam Oranje sa...

Om Tolkarna gav upp i halvtid så gav nog KFK upp innan avspark.

Blir intressant att se vilka lag som har jämnheten som kommer att krävas. Vi möter ju tolkarna nästa vecka, och ojämna grusplaner kan ju skörda sina offer.. Cassi och Muza kan nog skrälla, kanske även Carioca (som ryckte upp sig rejält efter en darrig inledning förra året), men dessa tre brukar vara notoriskt ojämna.

SirMoose sa...

Är man inte ojämn har man inte i sjuan att göra!!! Då kan man hålla på och träna och annat larv i typ sexan eller tvåan. Jag förutsätter att vi torskar med 5-2 mot något halvtaskigt lag på Hagen inför sommaren, kryssar mot Tolkarna och sen slår Kronis med 9-1.

Allt annat är Osuskt!