söndag 10 maj 2009

Kompisar från förr...

Aktuella tabeller 090510 kl.19.15
Handelskamraterna går som tåget, liksom Atletico Husby.


6 kommentarer:

Ettan sa...

FKNS klarar sig hyggligt också. Vi kanske skulle överleva i en sådan sexa (med lite kondis som komplement till vårat bländande spel)?

SirMoose sa...

Jag tycker att det känns bra att vi inte spelar i sexan. Som tabellen ser ut skulle det troligen innebära att uppflyttningsspöket skulle vila tungt över oss. Och inte vill vi väl spela i femman?!?!

Davas sa...

Jag tycker att det är jäkligt skönt att vi redan slagit Handelskamraterna på pappret, enligt uträkningen som Axel (eller var det Björn?) bjöd på häromdagen.

Axel sa...

Nja, vi kanske inte ska dra den slutsatsen riktigt än Davas. Vi behöver seger med åtta måls marginal eller mer för att statistiskt vara överlägsna Handelskamraterna. Sen är man ju iofs benägen att vilja ta med i beräkningen att Snipers faktiskt gått framåt till år (deras egen uppgift visserligen) vilket gör våran bedrift större.

Jag är övertygad om att den 6a som vi drabbades av förra året innehöll ovanligt ambitiösa lag. Fortsätter vi gå som tåget har vi väl inget annat val än att spela i 6an igen. Det kanske kan vara kul, kanske.

Björn sa...

Axels hypotes om vår ambitiösa sexa förra året känns än mer hållbar när man ser att Täby också startat med fyra raka segrar och ca 26-5 i målskillnad i sin sjua. Jumbolagen från förra året dominerar mao...

Daniel sa...

Tror vi skulle klara oss helt ok i årets 6C där ju FKNS, Tudor, NSK och Essingen bildar bottenfyra.

Husby var enda riktigt bra laget förra året och det syns ju. Att Sollentuna U blev tvåa förra året förstår jag inte hur det gick till. De var inget extra alls. Mycket riktigt sladdar de lite i femman också.