måndag 11 maj 2009

Kvarglömt

Efter matchen mot Muza identifierade jag en ensam Puma-strumpa i påsen med matchtröjorna. Den tycks uppenbarligen ha kommit på villovägar. Någon som saknar en röd, storlek 4, "R"?

7 kommentarer:

måljonas sa...

Från Snipers:
"Detta var en riktigt dålig insats totalt sett och så stor skillnad är det inte lagen emellan. En kollektiv koillaps i kombination med att vi saknade 4-5 ordinarie spelare gjorde att förlusten blev alldeles för stor. Dock skall sägas att SuS IF är ett bättre lag än vad vi är, men returen i höst kommer att se helt annorlunda ut."

Då är vi förvarnade - vi får ställa ut skorna rejält för att kunna vinna nästa gång! Eller blir det Snipers som räddar oss från sexan?

Axel sa...

Låt oss hoppas att dom har rätt!

Johan seidefors sa...

Hallå! Det blev 9-2! Och läser man vår matchrapport så framgår det VÄLDIGT tydligt att vi också drabbades av skador och och hastiga bortfall strax innan match.

AAAArgh. Nu måste vi krossa dem med 20-0 i returen.

Ettan sa...

Vad har det här med en kvarglömd högerstrumpa att göra?

måljonas sa...

Underbart Ettan. Totalt Oförstående. Väldigt SUSkt

Axel sa...

Rubriken "Kvarglömt" passar utmärkt in på Sniperskribentens realitetförankring.

Meningen "Dock skall sägas att SuS IF är ett bättre lag än vad vi är..." är den en glimten av rimlig verklighetuppfattning som den där texten förmedlar.

Vad jag hoppas är att returmatchen blir mer spännande, det är så trist att bara ösa in massa mål på försvarslöst motstånd.

Björn sa...

och "kollektiv kollaps" skulle rätt enkelt kunna förklaras med att SUS höjde tempot ytterligare ett snäpp i början av andra halvlek. och allvarligt talat, det kunde/borde stått ca 7-1 redan efter första halvlek och ett rimligt slutresultat skulle varit 15-1. men, men sommaren är lång och det är god tid för SUS att deka ner sig så det kanske kan bli jämnare i höst. kanske.