tisdag 26 maj 2009

Ett svårtolkat gäng...


Har försökt nå representanter för TIK för en kommentar
kring de ojämna resultaten men utan resultat.

12 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Älskar att SUS har kollen plus kontrollen, att vi är skräddarsydda för rollen.

Axel sa...

För när vi kör, kör vi på tills vi dör, rimmar tills ni hör, verbalt vi förför.

Adam Oranje sa...

Tolkarna är svårspelade på Stadshagens grus, de har en kompakt försvarsmur och en målvakt som är betydligt vassare än han ser ut. Vi dyrkade inte upp dem förrän efter kanske 60 minuter, och det är just på det gruset som de tagit alla sina poäng. Får man hål på dem tidigt eller spelar på konstgräs så är de lättare att handskas med.

Johan seidefors sa...

Vi spelar hemma. Jag förutspår tvåsiffrigt.

Axel sa...

Svårspelade och svårspelade, ni vann ju ändå där med 5-0 Adam. Med den ödmjukheten skulle du verkligen passa i SUS :)

Nä, jag undrar om Tolkarna inte har nån fixstjärna som bara är med ibland. Såna lag kan vara svårtolkade när man studerar resultaten i efterhand.

Björn sa...

Bra, det behövs tvåsiffrigt i några matcher nu för att det där målrekordet ska kunna bli av.

SirMoose sa...

Jag tycker att analysen är glasklart. När Tolkarna gör mål vinner de, annars nollas de. Så taktiken bör vara att inte släppa in något mål alls.

dale sa...

Adam!
Varför släpper du topphemliga uppgifter om våra kommande motståndare till oss? Är det inte dags att välja sida? Transferfönstret öppnar efter midsommar.

Ettan sa...

Som jag tolkar det så är SUS oförstående inför motståndarnas tidigare resultat. Nu spelar det ju ingen roll för vi ska göra som Björn säger.

Axel sa...

Jag upptäckte precis ett nytt mönster i Tolkarnas resultat. Dom slår oftast dåliga lag och torskar alltid mot bra lag. Mycket märkligt, men det verkar vara ett mönster.

J sa...

Jo alltså. Vi har definitivt inga fixstjärnor eller toppar. Många dalar däremot. Vissa djupare än andra. När dom djupaste av oss är hemma och nattar barn eller kanske på krogen. Så är vi oftast lite bättre. Främst på våran härligt ojämna grusplan. Men det är inga egentliga konstigheter. Bollen är rund. Ibland går den stolpe ut 17 gånger per match för våra motståndare samtidigt som våra 2 målchanser resulterar i 4 mål. Vi ses på söndag.
/En tolk

J sa...

Och ja, vi har seriens bästa keeper. Så är det.