måndag 12 februari 2007

Träningsrapport 1

070211
Träning i Gärdesskolan

Dannes skada överskuggar träningen i övrigt, trots det höga tempot och den i övrigt mycket positiva stämningen i laget.

Dramatiken då han föll ihop, tillsynes oattackerad, mitt på planen utlöste en myriad av aktiviteter där alla gjorde vad de kunde för att hjälpa till:

* Linus började förtvivlat gräva i det Fist Aid-kit han redan visste var tomt på adekvat utrustning.

* Axel föll in i rollen som läkare och böjde, bände och uttalade sig myndigt.

* Jag hämtade kameran och började filma.

Det hela såg hemskt ut och även om Danne tillsist kunde hasa sig av planen för egen maskin är det inget tvivel om att vi nu har ytterliggare en spelare på skadelistan, förutom den sedan tidigare knäskadade Håkan.

Om vi trots allt ska prata om själva spelet så var det rött mot vitt i en jämn kamp där eventuellt det vita laget vann enligt sista-målet-vinner principen.

Planens spelare var nog trots allt Janne i det röda-laget som tryckte in minst tre baljor från samma plats ute på högerkanten. Ett ryck och ett distinkt skott i bortre burgaveln. Kanon!

Nye Tobias gjorde en grym träning och är definitivt en förstärkning om han väljer att spela vidare med SUS.

Mer info följer inom kort…

5 kommentarer:

Anonym sa...

definitivt ont i benen idag... men skulle vilja påstå att röda laget stod för en grym avslutning och seger med minst 3-4 mål.

Som sista desperat utväg tog vita laget som sagt var till det klassiska "sista-målet-vinner" (som alltid när ett lag känner slaget förlorat) och lyckades också toffla in en balja efter ett tveksamt ingripande av målvakten i röda laget (läs undertecknad...)

Johan seidefors sa...

Ja, du har rätt Björn. Jag glömde också att utnämna Emil till den målvakt som släppte in flest mål. För visst var det så?

Anonym sa...

jag kanske är resultatfixerad, men matchspel utan koll på ställningen känns lite avslaget... fram för mer prestigefyllda matcher på träningarna!

Anonym sa...

Emil eller möjligen KP, "första stolpen KP, första stolpen"

Emil sa...

Jag får skylla allt på mina utespelare. Det gör väl alla målvakter...