söndag 18 februari 2007

Final

SVASS-Cupen
070217

Final

SUS IF mot ”Blåa” i en finalmatch vi inte kunde förlora. Även om ”Blåa” till sist kunde vinna matchen på planen så hade SUS redan vunnit den moraliska segern. En heroisk insats där vi spelade den bästa fotbollen så länge benen bar oss, vilket inte var fallet under de sista 10 minuterna. Vi kände redan på förhand att fem timmars fotboll utan mat inte var den bästa uppladdningen.



(Redaktören väljer en snabb tupplur innan finalen för att vila kroppen; Axel dansar för att hålla sig fresh och Chrille stirrar avundsjukt på Max gröna tröja)

”Blåa” var i snitt tio år yngre än oss och inomhus spelar det faktiskt en viss roll. Även om vi skapade vissa chanser var det inget tvivel om att ett oavgjort resultat vid full tid var något som vi var gladare över än dem.

Inför straffarna sa vi bara att om Linus vågade fortsätta med sina psykningar så skulle vi ha en chans. Linus gjorde åter sitt bästa, men det här laget gick inte lika enkelt att knäcka.

Hur som helst var alla rätt nöjda efteråt och känslan var att vi förmodligen kommer att gå obesegrade genom hela serien.

Följ straffdramat här på SUS TILLS JAG DÖR inom kort…

Inga kommentarer: