torsdag 15 februari 2007

Jubileumsmatch

SUS har blivit utmanade!

Ett litet lag från Södermanland har utmanat anrika Sus IF på en match på deras hemmaplan. Laget håller till i sjuan och spelar sina hemmamatcher på en av sina egna två egna gräsplaner.

Det är en bit bort och inte direkt något vi brukar göra men just detta året (och kanske i framtiden) så vore det kanske kul med en speciell händelse.

En match mot detta gäng skulle kunna fungera som en jubileumsmatch och gå av stapeln en lördag när schemat inte är späckat av matcher i serien. Vi får möjligheten att spela på en riktigt schysst gräsplan mot ett gäng vi aldrig mött förrut. Detta skulle kunna fungera som en förhöjning av lagandan även om den är sällsynt hög i år.

Möjligheter att sova över finns också, detta skulle kunna medföra att vi kan stanna och grilla och dricka medhavd dryck efter egen smak.

Om inte detta faller i smaken så kanske vi kan hitta ett annat lag att spela jubileumsmatch emot? Hur är intresset för en sådan här händelse i låt säga maj/juni?

8 kommentarer:

Daniel sa...

Ett litet lag från Södermanland? Varför så hemlighetsfullt? Står Fantomen i mål med Guran på ytterbacken eller vad är det frågan om?

max sa...

Det är en kollegas lag och jag vet inte vad de heter.. svårt att komma ihåg vad byalagen heter.

Inget mystiskt utan bara kul.

Daniel sa...

"Vi tackar domaren, publiken och ett litet lag från Södermanland för en trevlig match".

Så kommer det låta efter vi gett dem en lektion i fotbollens ädla konst. För det är klart vi ska försöka få ihop det där!

Och jag håller med - finns ingen anledning att lägga namnet på lagen från landsbygden på minnet. Jag har fullt upp med de i allsvenskan.
- BP? Nej, det måste jag ha missuppfattat.

Anonym sa...

var börjar landsbygden? vid tullarna?

Johan seidefors sa...

Hur som helst - självklart ska vi spela matchen! Mot Södermanland... var det än ligger.

SirMoose sa...

Fotboll spelas bäst på konstgräs men även vanligt gräs kan vara kul ibland.

Jag tar med valfri dryck!

max sa...

Önskemål för datum och kanske fler åsikter innan jag planerar för mycket.

Övernattning?

Johan seidefors sa...

bestäm du! full fart framåt.