söndag 25 februari 2007

ÅRETS PUBLIKMATCH


Nu är det ju så att vi i SUS är ett gäng extra härliga grabbar som alla har ett stort socialt nätverk. Av någon anledning är det dock sällan detta visar sig på läktaren. Det finns helt enkelt ingen kultur i föreningen att vänner och familj kommer och tittar. På något sätt känns det som den sita biten som ska falla på plats - sedan är vi det ultimata laget.


För att få igång lite drag även på läktaren tänkte vi utnämna en match till årets publikmatch, precis som de allsvenska lagen gör för att skapa lite extra intresse. Sedan hoppas vi att alla ser till att få dit så mycket bekanta som möjligt - kanske skulle vi ta fram en flyer att maila ut?


Efter att ha tittat igenom årets spelschema så föreslår vi:
26/5 14:00 Stadshagen: Kronobergs BK – SUS
som årets publikmatch. Mitt på dagen en lördag i slutet av maj borde innebära vackert väder och ett SUS i storform. Matcherna mot Kronis brukar ju vara ganska täta och av de efterföljande 3 matcherna innan sommaren spelas en fredag kväll samt två på Åkeshov.


Hoppas alla tycker att detta verkar vara en rolig grej - ge kommentarer!

5 kommentarer:

max sa...

Klockrent förslag!

Kul för publiken att se två olika skolor av fotboll. De kommer att se att även på denna nivå så finns det spelade lag som SUS och spelförstörande långtjongande lag som kronis.

Axel sa...

Jäkligt bra idé faktiskt! Ju mer man tänker på det alltså. Vi borde helt klart ordna en flyer också. Det blir en dag för hela familjen!

Anonym sa...

Grymt bra idé. Absolut en flyer el dylikt! Sen ett programblad med presentationer och topp-5 hejaramsor!

SirMoose sa...

Extra tungt att vi väljer att göra "årets publikmatch" i en bortamatch! Säger en del om intresset för SUS!

Anonym sa...

Om jag ska komma vill jag i varje fall ha ett löst löfte av David att göra en riktigt sen glidtackling.