söndag 18 februari 2007

SVASS-CUPEN: SEMIFINAL

SVASS-Cupen
070217

Don't call it a comeback
I been here for years
Rockin my peers and puttin suckas in fear
Makin the tears rain down like a MON-soon
Listen to the bass go BOOM
Explosion, overpowerin
Over the competition, I'm towerin
Wreckin shop, when I drop these lyrics that'll make you call the cops
Don't you dare stare, you betta move
Don't ever compare´
Me to the rest that'll all get sliced and diced
Competition's payin the price

Semifinal

SUS IF i slutspel i SVASS-Cupen! En chock för de övriga lagen som räknat bort det tidigare om åren så mentalt svaga lag, som inte trivts så där överdrivet bra vare sig på Lidingö eller i en inomhushall. Hej och välkomna - möt NYA SUS. Alla tände till på sitt sätt. Nico lyckades bli vald till målvakt, Mange bytte om... och Aaron plockade upp matlådan.


I semifinalen fick vi naturligtvis antagonsiterna Lidingöfavoriterna, det gula laget med den hemske långe likbleka filmaren ni vet. De är ett lag som gjort det till en vana att slå ut oss, och som nu såg självsäkra ut när matchen blåstes igång.

Det kan inte ha varit en speciellt kul match att se på, för bägge lagen spelade ett utpräglat defensivt spel som till stor del gick ut på att vänta ut motståndaren. Tänk Italien under vilket VM som helst så förstår ni matchbilden. Ställningskrig och ett fåtal ströchanser.

0-0 efter full tid gav sudden death-straffar. Dramatik!

Följ straffläggningen, moment för moment, här på SUS TILLS JAG DÖR…

1 kommentar:

Anonym sa...

"Mama said knock you out" med LL Cool J sammanfattar onekligen stämningen i Det Nya SUS. Den borde dundra i högtalarna när vi springer in på Stadshagen på våra hemmamatcher.