måndag 16 mars 2009

Träningstid under säsong

Bokningsenheten tycker verkligen att SUS ska börja träna även under säsong. Förra året kom de med en förfrågan om vi ville ha en tid. I år har de tagit steget fullt ut och helt enkelt bokat in en träningstid åt oss. Tiden som ligger inbokad från 6/4 till 19/10 är 28 måndagkvällar 20.30-22.00 på Stadshagens grus.

Det här är ju lite av en fundamental ideologisk fråga som splittrar föreningen. Vissa tycker det vore kul att träna även under säsong. Vissa menar att det strider mot allt vad SUS står för. Fyrklövern kommer skicka ut ett bokat-mail för att känna av stämningen i truppen...

Spontana kommentarer?

14 kommentarer:

Ettan sa...

Lite 2-mål på konstgräs hade inte varit dumt, men en grusträning till 22 en måndagskväll... nej tack.

Anonym sa...

Nja!

Anonym sa...

Håller med Ettan. Konstgräs är ett måste.

Jonte sa...

Lätt att svara ja nu när man står på jobbet och är spelsugen, men risken är stor att det kommer att bortprioriteras många gånger av ovan nämnda skäl. Så: nej!

Björn sa...

lite träning emellanåt skulle vara kul men håller med ovanstående angående materialet... konstgräs känns som ett krav. kanske det finns någon trevlig sju-mannaplan att spela på?

tror också en tid mitt i veckan skulle passa bättre, med tanke på att vi har nästan alla matcher lö-sö är risken stor att träningsvärken är för stor för att orka lira redan på måndag igen...

Davas sa...

Vi kan väl köra en stående tid i Vasparken i stället? Måndag eller tisdag, förslagsvis?

Davas sa...

Vasaparken, ja.

Johan seidefors sa...

nej till träning! speciellt på grus. ja till spontanspel i vasaparken. om lusten faller på.

spontant så vill jag också ställa mig bakom den gamla fina sus-traditionen är att inte träna. jag bli fan misstänksam. vad kommer detta initiativ ifrån? vilka vinner på att sus bryter mot sin grundmurade ideologi? det kommer vi att bli varse när det första förslaget om genomsamma kläder försiktigt kommer på tal. "här, vore det inte kul om alla hade samma t-shirt?" lita inte på någon!

max sa...

konstgräs-ja, förutsatt att vi blir folk

grus-nej

Vasaparken-nej som stående tid, ja som spontan

Björn sa...

har vi en träningstid kan vi även införa gemensam uppvärmning, det krävs ju en del för att det ska bli helt synkroniserat.

Ettan sa...

Tänk om alla kunde spela i röda skor också! Jag tror vi får börja på en mer grundläggande nivå: att se till att vattenflaskorna har samma utseende, att det finns likadana bollar i bollnätet, att alla finns på plats senast 10 minuter före matchstart osv.

Axel sa...

Jag tycker vi skiter i den där grustiden. Dom där höjdarna på StFF får tycka att vi ska träna om dom vill. Vi i SUS viker oss inte för yttre påtryckningar. Att inte träna är vår styrka!!

Jojje sa...

Träning- Ja
Gruset en måndag kväll- Nej

SirMoose sa...

Finns det ingen tid på Spångas grus vid kl.21 lördagar?