måndag 23 mars 2009

Pearl Dream


I år tar jag inga risker. Jag kör Pearl Dream innan och efter match.

11 kommentarer:

Davas sa...

Axel, inte råkar du ha kvar locket från din senaste flaska? Annars kunde det komma mig väl till pass. Jag har nämligen bara hunnit börja på en flaska Spring Rain. Men har redan lyckats tappa den i backen, så att locket helt spruckit sönder. Och inför hemresan till Stockholm om en vecka vet jag verkligen inte hur jag ska bära mig åt för att inte ha hel trunken fylld med Family Fresh.

Skickas lämpligen till:

David Sköld
c/o Stiftelsen Lunds universitets Gästhem
Finngatan 6
221 00 Lund

Johan seidefors sa...

vadå? hur får SUS betalt?

Axel sa...

Om jag inte minns fel hamnade den tyvärr i sopkorgen i lilla Eriksdalshallen förra helgen. Men med tanke på att Family Fresh är det största varumärket (mätt i volym) inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige så borde du kunna hitta tomma flaskor om du kollar runt i duchrummen på Gästhemmet. Har du några erfarenheter av Pearl Dream förresten?

Davas sa...

SUS får så klart betalt i Family Fresh, som vanligt. Och fler valmöjligheter. Antagligen kommer man som SUS-spelare att kunna välja mellan just Pearl Dream och Spring Rain under åtminstone alla vårens matcher. Det kan vara mycket värt.

Davas sa...

Nej, Pearl Dream blir en helt ny bekantskap för mig första gången jag glömmer att packa ned min egen flaska i väskan, nu i vår. Men jag kan tänka mig att den är snäppet läckrare än Milk and Honey. Just inte lika mäktig. Friskare. Kanske lite doft av saltstänk rent utav. Ska bli väldigt spännande att bedofta.

Axel sa...

Pearl Dream är en fuktgivande duschkräm med en mild doft av försommarens pioner och magnolior. Den har ett krämigt skum med lyxigt pärlextrakt som återfuktar huden och gör den silkeslen.

Davas sa...

Det är nästan som att man vill dö, balsamerad i Pearl Dream.

Axel sa...

Jag kan inte hålla mig längre. Jag kastar mig i duschen nu med en gång, jag kan ju inte bara sitta här och sniffa på den, den måste upplevas fullt ut.

Axel sa...

*i himlen*

Ettan sa...

Ok.....

Daniel sa...

Namnet och beskrivningen av Pearl Dream ger mig en känsla av att man nog hittar den oftare inom äldrevården än i omklädningsrum. Men vi blir ju äldre...