måndag 23 mars 2009

Inför Le Grande Finale

Årets SWSLC utvecklades tidigt till en tvekamp. Genom att kombinera högt deltagande och bländade fotbollsspel är det två spelare som höjt sig över mängden. Även om Jojje också visat fin form på slutet har det dom senaste veckorna blivit alltmer tydligt att det är Ettan och Eric som kommer göra upp om Guldet.

Ettan värvades till SUS redan 1999. Han gjorde sig under några inledande säsonger känd som en vindsnabb och målfarlig forward. I samband med utlandstjänstgöring tog han dock ett uppehåll från SUS för att sedan göra comeback till säsongen 2008. Under SWSLC 08/09 har Ettan visat upp en ihållande uppåtgående formkurva. Bollkänslan, kvickheten och de blixtsnabba avsluten har kanske aldrig varit så slipade som denna vinter. Det ser onekligen ut som att vi i Ettan har en het kandidat till årets skytteliga.

Eric är SUS senaste fynd. Efter många års speluppehåll lockades han med utav Danne på A-B-matchen i höstas, och resten är historia. Att han inte rört en boll på typ 8 år är svårt att riktigt tro på. Han visar nämligen kvalitet i alla delar av sitt spel och ser ut att kunna bli en av de tyngsta nyförvärven till klubben på många år. Han spelar hårt, klokt och med perfekt passningsspel. Det har visat sig oerhört svårt att slå ett lag med Eric i och det verkar ju väldigt lovande inför utesäsongen också.

Nu på fredag ska det alltså ske. Dessa SUS-giganter ska göra upp om guldet med varsit SUS-lag i ryggen. Så SUSare - skynda att anmäla er på Bokat. Team Ettan och Team Eric kommer annonseras redan på onsdag så att tid ska finnas för taktiska genomgångar.

5 kommentarer:

Davas sa...

Rafflande.

max sa...

Är lite ledsen att ja ginte kan vara med.. jag hoppas på finfin dokumentation.

Ettan sa...

Alla i Team Ettan bjussas på en varmkorv med bröd efter matchen!

Daniel sa...

Ska bli grymt kul på fredag! Och spännande...

SirMoose sa...

Bittert att missa. Kan man se träningen på PPV?