tisdag 17 mars 2009

Fyrklövern rekar


Jag och Axel är på Spånga IP och kollar in fotbollshallen vi har bokat för avslutningen av SWSLC. Tyvärr har vi inte passerkortet med oss så vi får nöja oss med att kolla BPs juniorer genom de stora fönstren. Hallen är riktigt fin så det kommer bli helt grymt. Se alltså till att boka in fredagen den 27 mars en gång till. Efter träningen blir det kick-off inför utomhussäsongen!

7 kommentarer:

Johan seidefors sa...

JAAAAAAAA

Ettan sa...

Vad är det för skor som gäller? Vanliga konstgräsdojor?

Björn sa...

nu jäklar.

hmm skor...kanske läge för ett par nya.

Axel sa...

Det är utedojjorna som gäller, det såg ut att vara tredjegenerationens konstgräs, dvs samma som på hagen. Hallen var helt grym om du frågar mig. En mycket stor 7-mannaplan skulle jag säga. Så alla SUSare: ställ in alla andra aktiviteter - detta vill ni inte missa.

Axel sa...

Bildtexten verkar ha fallit bort men vi har alltså rekat innegräset vid Spånga IP där Grand Finale spelas 27/3.

Daniel sa...

Av ngn anledning blir bildtexten alltid minimalt liten om man redigerar telefoninlägg i efterhand via datorn. Det är iaf åtgärdat nu...

Anonym sa...

Av kommentarerna på Bokat att dömma så blir det en enastående "fight" mellan Ettan och Eric på söndag. Detta är en duell som har alla ingredienser man kan önska sig. Eric har ju gjort det oerhört bra så här långt i vinter, helt omöjlig att passera och med ett närmast felfritt passningspel. Och Ettan har varit så giftig att man behövt ta motgift efter träningarna.